Gyurcsány Ferenc véleménye szerint lezárult a Demokratikus Koalíció életének első szakasza, a DK megalapítása után két és fél évvel felnőtt középpárttá, a magyar politikai közélet egyenrangú szereplőjévé vált. A párt elnöke, volt kormányfő erről szombaton, a pártértekezlet közben tartott sajtótájékoztatóján beszélt.

A politikus úgy fogalmazott: büszke arra, hogy a DK a demokratikus baloldal legdinamikusabban fejlődő pártja, a legkiszámíthatóbb politikával. Az viszont nem változik, hogy "Orbán rendszerének legádázabb ellenfelei fogunk maradni" mondta, hozzátéve: a cél az, hogy a következő négy évben kormányzóképes erővé váljanak.

Gyurcsány Ferenc bejelentette, hogy július 12-én a DK "utcára hívja a demokratákat", hogy élesen forduljanak szembe a kormány filozófiájával és intézkedéseivel.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Annak azért örülök, hogy van aki meri fikázni orbánt. ez mindenképp becsülendő!
adrenalink
Sajnos nem érek rá, akkor lesz a Foci VB bronzmeccse!:-)))
alterego56
@lópicigáspár: Azt hiszem te tévedsz valahol. A fidesznek megvan a megfelelő apparátusa arra hogy az általad emlegetett magaslabdákat leüsse. Ha lehetőség adódik rá könyörtelenül meg is teszi. Mivel nem nagyon látszik hogy ezeket a lasztikat leütögetné, nem nagyon van alapja az állításodnak.
lópicigáspár
@alterego56: Nem hazudok, sajnos igenis nagyon masszív alappal bírnak az általam említettek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.