A reklámadóval nem tett semmi mást az ország második kétharmados tolvaj bandája, csak azt amit szokott. Leszeletelt egy újabb gazdasági területet magának, ezúttal a média területén. Mivel túlnyomó többségben ezen a területen már a...

Feltöltő: BANDITA1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
"Arra mindig nagyon ügyel a pocakos focihuszár bandája, egyszerre csak egy területen csináljon botrányt, és igyekezzen befolyást szerezni magának üzletileg." és erre egy nagyon ide vágó gondolat:

Pastor Martin Niemöller (1892–1984): "Először eljöttek a zsidókért, nem szóltam, mert nem voltam zsidó. Aztán eljöttek a kommunistákért, nem szóltam, mert nem voltam kommunista. Aztán eljöttek a szocialistákkért, nem szóltam, mert nem voltam szocialista. Aztán eljöttek a szakszervezetisekért, nem szóltam, mert nem voltam szakszervezetis. Aztán amikor értem jöttek, már senki sem maradt, hogy szóljon értem."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lajospapa
Tulajdonképpen nem ártana ha az adóztatás a reklám áradatot egy kicsit visszafogná. De a reklám az üzlet része egészséges mértékére szükség van. De adóalanyának a reklámot rendelőnek kellene lenni, a ráfordításai alapján és majd eldöntené, mennyit áldoz erre. Ha a szolgáltatókat adóztatja főleg pedig sávosan alkalmazott kulcsokkal ez beavatkozás a szabad versenybe. Fölöttébb érdekes, hogy itt a többsávos (kulcsos) adó az igazságos a Fidesz szerint, a személyi jövedelemadózásnál meg az egykulcsos. Milyen különös!
hattorihanna
Ma este is jó volt a híradó...Én még konkrétabbra venném a figurát,de alakul ez... :-)
Kíváncsi lennék a birkák észrevették-e már hogy valami megváltozott a hírekben...
Desischado
Hajrá, Bandita, és RTL, csak így tovább! Bár az RTL előbb nyomatott volna ilyen híradókat! Talán nem tartanánk itt!
hattorihanna
Az ismétlésbe pillantottam ma bele,elsőként ezt hallom,Rekordon az államadósság! :-D
Majd 4 millió forintért keresték az ellopott mobil telefonokat..Jó lesz ez gyerekek,jó lesz...
Szerintem a nézettségük is nőni fog...
nehogymá
@lajospapa: szerintem a médiaadó több reklámot csinál. az rtl nem fog lemondani a pénzéről, főleg úgy,hogy arról szól az egész,hogy kicsinálják.
magyarbakancs
A Fidesz rátelepedése a Magyar társadalomra oda fog vezetni mint 56.
Egy darabig tűr az ember de a türelemnek és vége lesz.
Olyan a Fidesz mint egy rákos daganat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.