Orbán Viktor jó barátja, a milliárdos felcsúti polgármester Mészáros Lőrinc nyilvánosságra hozta vagyonnyilatkozatait – írja a 444.hu. Nem véletlenül ma: holnap lett volna a titkolózásáért perelt milliárdos gázszerelő másodfokú tárgyalása, amit a 444 és a Transparency International ügyvédje indított ellene.

Mészáros vagyonnyilatkozata szerint 3 cégben tulajdonos, és elképesztő mennyiségű földje van. Többek között 400 millió forintja van takarékbetétben, 20 millió forintja készpénzben, 943 millió osztalékot vett ki cégeiből és az egyik vállalkozásának, a Mészáros és Mészáros Kft-nek havi 1,7 millió forintért ad tanácsot.

Megszámlálhatatlan föld, milliók készpénzben — itt van Mészáros Lőrinc vagyonnyilatkozata

A lap szerint megtakarításai és bevételei mint látható folyamatosan nőnek, viszont az elég változó, hogy egy évben éppen hány autója, vagy milyen ingatlanjai vannak.

2013-as vagyonnyilatkozatában Mészáros egy 200 millió forintos takarékbetétkönyvről és 60 milliónyi készpénzről számolt be. Itt is szerepel a 2008-ban vásárolt Audi A6, a 2003-ban épített 360 négyzetméteres felcsúti ingatlan meg az a 100 négyzetméteres, amit 2008-ben szintén Felcsúton egy eltartási szerződés alapján szerzett meg a polgármester. Ebben a nyilatkozatban már nem szerepel a Mercedes Sprinter kisteherautó, ami 2012-ben bukkant fel.

A felcsúti polgármester megtakarításai meghússzorozódtak 4 év alatt.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Van egy központi fűtés - víz-gázszerelő ismerősöm - hozzáteszem kiváló szakember -
1994 óta vállalkozó, de az Istennek se sikerült neki milliárdossá válnia !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
@human: @human: Egy frászt figyeli. Mészáros is egy szent tehén, mint Orbán apuka, vagy a Simicska Nyerges bagázs. Ezekhez nem szabad hozzányúlni, ezek a szent tehenek!Tessenek emlékezni az első Orbán kormányban mikor a Simicska került a NAV lánykori nevén APEK élére, akkor volt a "hosszú byte-ok"éjszakája. Történtek akkor amik történtek. Mészárosra vissza térve, ügyes ez a gáz víz szerelő fiú, de nem tudom, ha nem az Orbán barátja akkor is ilyen ügyes lett volna, hogy ennyi pénzt tudott volna Orbán nélkül összeharácsolni? Alig ha. Hiába akinek "Isten" a barátja az üdvözül!
öcsi55
@világlátó: Teljesen igazad van Mészáros csak egy stróman! Ha nem így lenne még a fidesznek is gyanús lenne ez gyors gyarapodás .
Pálinkafőző Rézüst
@öcsi55: teljesen nyilvánvaló, hogy valójában kié ez a nem csekély vagyonka...
hetöndöe
@spu00: A felcsúti polgármester megtakarításai meghússzorozódtak 4 év alatt,... jövedelmei pedig meghetvenhétszereződtek.
Most komolyan kérdezném,ez így rendben van?
Vagy mégis kit néztek hülyének?
postamester
" — itt van Mészáros Lőrinc vagyonnyilatkozata..."
Nincs befejezve a mondat helyesen igy hangzik :
— itt van Mészáros Lőrinc vagyonnyilatkozata,
a 33.-ik javitott, publikus változata !
postamester
" a Mészáros és Mészáros Kft-nek havi 1,7 millió forintért ad tanácsot."
azaz sajátmagának, a tükörbe néz, és tanácsot ad, majd leköpi saját magát ?
Aztapaszta, ezt meg szabad csinálni egy demokráciában ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.