Pak Pong-ju, a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság miniszterelnöke tegnap gratuláló üdvözletét küldte Magyarország miniszterelnökének, Orvan Victor-nak újraválasztása alkalmából.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Desischado: Orbán jellemét elárulja, hogy kiket tekintett barátjának: Berlusconi, Sarkozy, Mubarrak. Szégyenérzetről itt szó sincs. Ezek a barátai akiket galád módon elzavart a népük a hatalomból.
csip-csop
@human: nem hiszem, hogy Berlusconi baràtnak tartotta viktort! nem is ismeri a mi vikinket, Berlusconi megvàlogatja a baràtokat, de olyannokkal baràtkozik akiknek pènzuk is van. Hiàba lopott sokat a viki, kozel se johet a Berluskonihoz, se pènzileg, gondolkodàsba se
human
@csip-csop: Én csak azt írtam, hogy OVi tekintette barátjának őket. Ez lehet, hogy csak annyiban teljesedett ki, hogy Brüsszelben kapott kézfogást és néha egy kis hátbaveregetést. Ennyitől már el is alélhatott.
csip-csop
@human: azt hogy ovi kit tekint baràtjànak az csak az o vèlemènye,. (ott is hazudik) ami minket nem èrdekel, mert a vikit se èrdekli a mi vèlemènyunk.
dömdödöm
Orr van Viktor ! ,pénz nincs épp mint észak koreában :-(
pityuka
Éljen a megbonthatatlan észak-koreai-magyar barátság.
Egy agyhalott fideszbirka ossza csak itt az észt? Hol a többi seggnyalonc?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.