Pak Pong-ju, a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság miniszterelnöke tegnap gratuláló üdvözletét küldte Magyarország miniszterelnökének, Orvan Victor-nak újraválasztása alkalmából.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
aremy
és Azerbadgán nem? hogy milyen hálátlanok.
szandokan
Még egy diktátorba is több intelligencia szorult, mint Mesterházyba...:-))
karma1
@szandokan: Miert? Mesterhazy nem koszontotte fel a vityat? Huuuuuu...
karma1
Azert a hirkozles nem ilyen lassu am, hogy tobb mint 2 honapba teljen, mig Eszak-Koreaban kiszaszeroltak, hogy ki a gorenk?

Nem semmi, foleg a nagyvezirunk nevenek szep elferditese,...
szandokan
@karma1: Mesterházy nem gratulált Orbánnak. Egyébként van abban valami, amit írsz a hírközléssel kapcsolatosan.
karma1
@szandokan: Gondoltam,...:-)) Eszak-Koreaban valoszinu felazsiai a hirkozles is, elotte jol megcsocsaltak, mit is irjanak vityanak,...:-)))
szandokan
@karma1:Igen, majd a nevét is sikerült jól leírniuk...:-) Na, megyek, nézem ezt a Honduras - Ecuador meccset, habár az előző Francia - Svájc (5:2) meccsnél lényegesen unalmasabb, és valószínűleg érdektelenebb is lesz. Jó éjt!
Cicamama55
Lehet, hogy a Függetlenség napi koncert hírére jutott eszébe, hogy kit is ünnepelnek a rokonok...
whatthefuck
Mi ezen olyan különös, a klub tagjai elismerik egymást.
evacica
: @szandokan: Tudod én sem gratuláltam volna Orbánnak, aki nem korrekt és tisztességesen nyerte a választást. Képes volt a biztos győzelme érdekében új választási törvényt gyártani, választások előtt tömni a határon túliakat akik szerintem nem helyes, hogy választhattak, mert csak az válasszon aki majd élvezni fogja az eredményt is. Megetették a népet a rezsi csökkentés maszlaggal, 3 év alatt amit emeltek abból visszaadtak valamit.Ronda egy szín játék mondhatom, Szóval az egyik diktátor gratulált a hason szőrűnek, hiába a hasonló a hasonlónak örül.Európában kerüli Orbánt minden magára valamit is adó politikus, mint macska a forró kását! Csak azért, hogy stílszerű legyek a főnök szereti a közmondásokat, talán a CÖF besúgok elnézőbbek lesznek.
bundi
@szandokan: tudod egyenlőre megy a puhatolózás... jön a türkménbasi...a demokrácia atyja (illetve annak leszármazottja észak koreából)... jönnek az azeriek...és mindenki aki eddig tiltólistán volt nyugaton...kíváncsi vagyok a kiskapun hányan kopogtattak, és milyen összeggel letelepedési kötvényért ezek közül a magas rangú főfő államfők közül...
mert nekik is jól jön ha szorul a hurok, hogy ők uniós állampolgárok is...nem gondolod?
index.hu/gazdasag/2014/03/06/jol_fogy_a_letelepedesi_kotveny/
és tudod a többi európai országgal szemben...magyarország még puhít is az ilyen "letelepedők" felé...
mno.hu/magyar_nemzet_gazdasagi_hirei/letelepedesi-kotveny-puhulnak-a-szabalyok-1179908
vagy te hogy látod?
Yoda69
@szandokan: orban csalassal kerult 2/3-os hatalomba. Mire fol kellene gratulalni neki? Talan a sikeres csalasert. A kormany illegitim.

Ugy latszik a diktatorok osszetartanak.
Ez azert jelzes erteku, hogy E.Korea diktaora gratulal a tahonak, mig Obama szoba sem all vele.
Desischado
@szandokan: Véletlenül nyomtam gombot, bocsi!
Desischado
@Yoda69: Nagyon igazad van! Erre büszke lehet, hogy egy ilyen hírhedt diktatúra országából kap köszöntést! A helyében nekem kisülne a szemem a szégyentől! De hazugovics meg a szégyen?!
human
@Desischado: Orbán jellemét elárulja, hogy kiket tekintett barátjának: Berlusconi, Sarkozy, Mubarrak. Szégyenérzetről itt szó sincs. Ezek a barátai akiket galád módon elzavart a népük a hatalomból.
csip-csop
@human: nem hiszem, hogy Berlusconi baràtnak tartotta viktort! nem is ismeri a mi vikinket, Berlusconi megvàlogatja a baràtokat, de olyannokkal baràtkozik akiknek pènzuk is van. Hiàba lopott sokat a viki, kozel se johet a Berluskonihoz, se pènzileg, gondolkodàsba se
human
@csip-csop: Én csak azt írtam, hogy OVi tekintette barátjának őket. Ez lehet, hogy csak annyiban teljesedett ki, hogy Brüsszelben kapott kézfogást és néha egy kis hátbaveregetést. Ennyitől már el is alélhatott.
csip-csop
@human: azt hogy ovi kit tekint baràtjànak az csak az o vèlemènye,. (ott is hazudik) ami minket nem èrdekel, mert a vikit se èrdekli a mi vèlemènyunk.
dömdödöm
Orr van Viktor ! ,pénz nincs épp mint észak koreában :-(
pityuka
Éljen a megbonthatatlan észak-koreai-magyar barátság.
Egy agyhalott fideszbirka ossza csak itt az észt? Hol a többi seggnyalonc?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.