Pénteken Gúr Nándor oktatta ki a hvg.hu videósát, most pedig az ATV-ben követeltek pártatlanságot a sorozatos bukásaikhoz bűnbakot kereső szocialisták. Szanyi Tibor azon húzta fel magát, hogy Rónai Egon meg merte kérdezni: MSZP-s vendége vajon bizonyítékokkal is alá tudja-e támasztani, amit Rogán Antalról mondott.

Szanyi a beszélgetés után átadta helyét az őt követő Eörsi Mátyásnak, ám a stúdióban még három-négy percig sorolta panaszait. Többek között azt mondta a műsorvezetőnek, hogy ennyi erővel mehetnének a Hír TV-be is.

A média- és társadalomtörténeti igazodási pontot végül az MSZP szóvivője tűzte ki: "a Hír TV-ben bezzeg nem követelnek bizonyítékot".

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Te Szanyi nem hisztizni kellene és rákenni az ATV-re a választási kudarcot! Te vagy az MSZP Selmeci Gabikája!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aloe
@pityuka: ehhez csak annyit hogy sem az első Orbán kormányból, sem a másodikból, még senki nem ül börtönben. holott a coci kormány mindent megtett annó,hogy Simicskát és társait valahogy belakatolja, de természetesen nem sikerült,mert nem is sikerülhetett,hiszen a "maffiázás" "mutyizás" "hazugsággal vádolása" --az a baloldal szókincse csupán, minden tartalom nélkül, és csak arra szolgál,hogy a legegyszerűbb embereket maguk mellé állítsák valahogy. de sajna még az sem megy. Ha most 4 évig megint ezt csinálják baloldalon, akkor legközelebb 4/5-del fog Orbán nyerni. és ezt a bal nem hajlandó beismerni, hogy ez számukra történelem szemétdombon landolás.
aloe
@human: vitatom a tekintélyelvűség- mibenlétét. ugyanis , a liberális engedékenység még mindég anarchiába torkollott. akár családról-munkahelyről- de még a grundon is ,igenis a tekintélynek jelen kell lenni!. ez nem feudalizmus ez csupán a rend megnyilvánulása. Vezető voltam 12 emberem volt. 2 renitens állandóan kóstolgatott és feszegette a határokat. hasonló volt a végzettségünk, és próbáltak lejáratni. röviden alig kellet a tekintélyemet bevetni, saját csapdájukba löktem őket. engedékenyen hagytam,hogy csinálják amit gondolnak, és amikor láttam hogy gond lesz, akkor szóltam,hogy stop...nem tovább uraim. hangos beszéd-szitok- keveredett, és amikor úgy éreztem hogy a kettő közül különösen "A" kolega a renitens, szépen felmondtam neki. Onnantól kezdve még 12 évig olajozottan ment minden. Kell a tekintély?? nagyon is kell . engem biztak meg én viszem a bőröm a vásárrra, aki nem lép egyszerre , mehet senkinek nem könyörgünk. Ugyan ez a kormányzásban is igy van. ennyi. tisztelettel.
Katalina62
@aloe: Nem azért nem ülnek börtönben mert becsületesebbek mit a szocik, hanem mert törvényesítették a korrupciót, a lopást,és jóval ügyesebbek, gátlástalanabbak! Ezt csak az nem látja aki nem akarja. Azzal pedig nincs értelme vitatkozni!
human
@aloe: Csak a fideszes tekintélyelvűség nem abban nyilvánul meg, hogy jól dolgoznak és teljesítenek, hanem hogy összehangoltan nyúlják le a közpénzeket és az a jobboldali aki ez ellen felemeli a szavát azt pont a tekintélyelv miatt elintézik, kiközösítik.
Amúgy a válaszoddal egyet értek, csak másról beszéltél, mint amiről én írtam.
human
@aloe: Két államtitkárt, fideszes képviselőt már kirúgtak az általam fent leírt "hagyj minket lopni" fideszes hozzáállás miatt. Ilyen rendből, tekintélyelvből köszönjük, de nem kérünk.
Szvetlana
Szanyi már egy teher az MSZP hátán, csak cipeli, de nem lehet vele együtt dolgozni. Öntörvényű, hisztis, nem tűr ellentmondást.
Szeretnének tőle megszabadulni, nélküle sikeresebb lenne a tisztújítás. Sajnos az ő neve mögé már nem sorakoznak föl az emberek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.