A kormány a mai ülésén az NGM és az igazságügyi tárca előterjesztését tárgyalta meg, azt el is fogadta, még a héten benyújtja a parlament számára – idézte Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szavait a Napi.hu.

A kormány megnyugtató végleges megoldást fog kidolgozni a még mindig bajban lévő devizahitelesek számára – fogalmazott Varga.

Varga ráuszítja a NAV-ot az RTL-re

Hozzátette, hogy a devizahitelesek helyzetének rendezésében kétlépcsős lesz a törvényalkotás. A kormány álláspontja szerint a "becsapott ügyfelek" részére az összes törvénytelenül elvett pénzt vissza kell fizetniük a bankoknak – mondta Varga Mihály. A rendezés kiterjed valamennyi devizaalapú hitel- és kölcsönszerződésre, valamint a pénzügyi lízingszerződésekre is, illetve az egyoldalú szerződésmódosítás lehetőségét tartalmazó hitel- kölcsön és pénzügyi lízingszerződésekre.

A devizahiteleseket ért tényleges veszteségek elszámolása a második lépcsőben történik, arra szeptemberben tesz majd javaslatot a Nemzetgazdasági Minisztérium, egyeztetve a Magyar Bankszövetséggel, és bizonyos kérdésekben a Magyar Nemzeti Bankkal.

Az NGM vezetője a parlament által elfogadott reklámadó kapcsán az RTL veszteségelhatárolásáról – ami az idei adófizetési kötelezettséget kvázi lenullázza – elmondta: ezt a Fidesz-frakció kérése nyomán megvizsgáltatja. Arra tekintettel, hogy fiktív, pusztán adóelkerülést célzó tevékenység gyanúja merül fel, Varga felülvizsgálatra utasította a NAV-ot – olvasható a Napi.hu cikkében.

Már most is külön szobájuk van az RTL-ben a revizoroknak

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója az MMOnline-nak ma Varga szavaira reagálva azt mondta: az RTL hosszú ideje állandó irodahelyiséget tart fenn az adóhatóság revizorai számára, rendszeresek a vizsgálatok, a "NAV munkatársai tehát még azt is tudják, melyik szobában várjuk őket".

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
Misike !!! A nagy felindulásban ne felejtsd el a Mészáros Lörincre, a Simicska Lajosra, a Tiborc fatolvajra, a Rogán Antira...is ráuszítani a NAV-ot...Ha már lúd, legyen kövér ...(nem az a kövér )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
Egyebkent koszi a hetivalasz cikket...tanulsagos...itt is megjelent .
Olvasgasd...
senkifia68
Nem hiszem el! Komolyan mondom, te ez a rizsát eszed?
Amire hivatkozol, a norvég alap!!! saját felülete, legalább olvasnád el!

Nekem ott is az jön le, hogy nem a Nörvég alapot, hanem annak civil támogatásai részének folyósítását állították le!! Az azért nem ugyanaz!

Másik! Én nem csak azt linkeltem neked bassus!
Van ott egy EU-s niylatkozat is, amely szerint nem a kifizetések,hanem a számla befogadások szüneteltetését kérik,

Ha szarr akaszr keverni bundi, hagyjuk a bánatba ezt a vitát, mert kezd olyanná válni mint a

... van kalapja, nincs kalapja...

És még egy!!! A 444. nem hírforrás! Ennyiből a Kurucinfot is idézhetnéd!
senkifia68
És még egy kapcsolódó hír amiről nagy előszeretettel elfeledkeztél megemlékezni.

www.norvegalap.hu/-/kozlemeny-egt-es-norveg-finanszirozasi-mechanizmusok?redirect=http%3A%2F%2Fwww.norvegalap.hu%2Fhirek%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_yrQNPOlvCu9H%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-2%26p_p_col_count%3D1

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Pályázókat, hogy az Alapok donorok általi pénzügyi felfüggesztése nem befolyásolja a jelenleg nyitva lévő pályázati kiírásokat.

A magyar kormányzat mindent megtesz annak érdekében, hogy a 2014. január 1-jét követő intézményrendszeri változásokról mielőbb megegyezés szülessen. A tárgyalások sikeres lezárásáig a projektekre megítélt támogatásokat a magyar költségvetés előfinanszírozza.
bundi
@senkifia68: tudod ha irsz valkinek...a valasz erre nagyon hasznos...marmint ha akarod hogy a masik is tudjon errol...mert ha nem akkor csak a masik kivancsisagan mulik hogy eszrveszi e hogy irtal neki...de ezt mar jatszottad regebben is...csak mas neven...
bundi
@senkifia68: a tobbit holnap...illetve ma reggel...addig is szedd ossze magad mert kisse szetcsusztal...
Udvozlettel kisarc...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.