Az Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália és Új-Zéland a kínai migráció első számú célországai, Kína a világ negyedik legnagyobb, migránsokat adó országa több mint 9 millió 340 ezer emberrel - közölte a Kína és a globalizáció kapcsolatát vizsgáló, pekingi központú kutatóintézet (CCG).

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@rugacs: Valamit nagyon benéztél. Nem Magyarországot, hanem Kínát hagyja el egyre több kínai. És ide szívesen jönnek, köszönhetően ennek a letelepedési állampapír izének.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
Akik Kínában jártak, azok mesélik, hogy 2 fajta Kína létezik. Az eszméletlenül gazdag és a nagyon szegény réteg. Nem lehet mindenkiből vállalkozó vagy kereskedő.
Pesti hallomásból tudom, hogy rengeteg ingatlant vásárolnak föl a nagy Budapesten.
Teljesen berendezkedtek, már saját iskolájuk, orvosuk van.
nemkati
@rugacs: Neked, gnómrugacs meg, az a fontos, hogy bármiről legyen szó, szidhasd az ellenzéket. Úgyhogy előbb szállj magadba, mielőtt szálkát kiabálsz, a gerendát meg nem veszed észre, ami kiszúrta a szemedet.
Yoda69
@rugacs: Ritka nagy barom vagy, melto ra hogy fideSS-es legyel. Benezted a cikket, es meg te folenyeskedsz?
Mellesleg te keverted ide a politikat, amikor elkezted szidni az ellenzeket, de gondolom pontagyaddal ezt mar nem is fogod.
dömdödöm
Kicik ocók cak öthszáhsz , nem férnek el :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.