A Fidesz ifjúsági társszervezete arról kérdezi Gulyás Mártont, a Krétakör Alapítvány ügyvezetőjét, hogy a szervezet korábban is politikai kampányolásra, pártpolitikai célokra használta-e fel a Norvég Alapból származó és egyéb támogatásokat.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
A fityesz közeli cöf mikor számol el a közpénzekkel amiből lejárató politikai tüntetéseket szervezett! És debilkéim a norvég alapból kapott pénz az mióta közpénz!!
Kamcsatka
..".írta a Fidelitas, hangsúlyozva: közösségi tevékenységre fordított közpénzekkel minden civilizált országban el kell számolni."
Azt ajánlom a norvég kormánynak, hogy az éves GDP-jük 90%-t egyből a fidelitás számlájára legyenek szívesek utalni és azonnali hatállyal mondjanak le olajkútjaikról a félázsiai fidióták javára, mert kölönben megütik a bokájukat. Hogyha eddig nem tudták volna a civilizálatlan maffiózó Orbánisztánban ez már csak így szokás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.