Az internetet annak idején úgy találták ki, hogy hibatűrő, sokközpontú, és jelentős mértékben autonóm vezérlésű legyen. Ennek két mellékhatása van. Az egyik, hogy ami kikerül a netre, az gyorsan szét tud terjedni. A másik, hogy ami kikerül a netre, az jó darabig ott is marad. Ezt sokan nem annyira szeretik. Most éppen talán Demcsák Zsuzsa és Széles Gábor kívánja a fenti két jellegzetességet a pokolba hazánkba.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sekele
Ha Demcsáknak semmi köze a dologhoz Széles fizethet (neki is, meg a NAV-nak is).
Ezért hajlok arra valami alapja lehet,mert ennyire Széles nem lehet h@lye!
postamester
@sekele:
...dehogynem ! Még annál is !!
postamester
A folytatásból:

"...hogy a NAV-ot át kellene nevezni. Az Állami Vámhatóság például szintén megfelelne. A rövidítése pedig patinás örökséget idézhetne..."

Állami VámHatóság...ÁVH...köszi, ebböl nem kérünk, elég
volt egyszer a történelemben !!!
JAJMÁR
Inkább lennék büntető bíró, vagy ügyvéd, mint válóperes!
Csúnya dolog a válóper, hát még ha ismert emberek a felek! Akár igaz, akár nem, a nyilvánosságra hozatala visszataszító, hiszen ezzel porig alázható a másik. A gyerekekről nem is szólva, ők miért érdemlik ezt? Aljas eszköz ez, és ezzel nem védem egyiket sem.
Azért fura, mert nyilván nem pénzkérdés a válás, ezért érthetetlen miért nem akar a férj elválni, ha ennyi "baj" van az asszonnyal?
(Ismerem ezt a típust,)
Nos,. nem irigylem a bíróságot, de majd ők eldöntik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.