Jogos félelmekkel „várhattuk” 2014. május 1-jét, vagyis a földeladási moratórium lejártát. Annál is inkább, mert több olyan gyanús földeladási tevékenység vált nyilvánvalóvá az utóbbi időben, amely bebizonyította, hogy a kormány által megalkotott földtörvény nem képes megvédeni a magyar termőföldet, sőt egyenesen legalizálja annak külföldi kézre juttatását - olvasható Jámbor Márk, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alelnökének közleményében.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: moiszikf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Mióta szépemlékü egyetemi tanárunk a tsz-eket szét züllesztette,és a valamikori kisgazda jogász fel tette az í-re a pontot ezzel megadva a kegyelemdöfést,azóta kormány még nem jött létre,mely belátta volna,hogy ez a földdarabka mezőgazdaságra született,nem szolgáltatóiparra.A mai vezetés belátja,hogy a mezőgazdaságot kellene fejleszteni,csak a vízfej mely ezt kellene hogy létre hozza ,egy jogász,az pedig köztudottan nem mezőgazdász..Nem hogy lövésük de halovány szösszenetük sincsen mit hogyan kellene tenni.A lényeg,hogy azok a gazdászok melyeket a rendszerváltás félre állított akkor,mikor amerikai tipusu mezőgazdaságunk ontotta a terményt és a jószágot,ma megmosolyogva legyintenek s nagyon halkan mormogják.Balfaszok ezek mind egy rakáson!Az a politikus aki életében nem vetett kiskertbe,nem kapált,annak vajmi keveset mond,hogy hazám földje!
Desischado
Eladják a haveroknak, meg aki sokat fizet érte! A gazdák meg menjenek a fenébe, őszerintük! Gyalázat, ami itt folyik!
kkalman
Két részlet az Agroinformban megjelent hirdetésből: „Helyi és környékbeli lakosoknak a föld nem kiadó, nem eladó.”
„Döntésemnél az alábbi sorrend mérvadó.
- külföldi személy (izraeli, német, osztrák, holland és egyéb állampolgárok) még akkor is, ha ajánlata lényegesen alacsonyabb, mint esetleg a magyar ajánlat
- nyugat-magyarországi lakos
- végzettség szerint szakirányú főiskolai, egyetemi diplomás”
Ez akkora aljasság, hogy már kommentálni sem lehet. Ezért kellett ezt a moslék bandát újabb négy évre a nyakunkra ültetni.
Hazaárulók mind, kivétel nélkül. Megérdemelnének egy-egy lámpavasat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.