A Juncker megválasztását követő sajtótájékoztatón munkatársunk a megválasztás következményeiről érdeklődött Orbán Viktortól. További információk a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Az én nemzettudatomat a saját nemzetem "fidess tank-könyvvelés"-sel rámkényszerített tudathablaty-maszlag sérti.Orbán játszmáitól pedig már egyértelműen besokalltam,mert eladta a gyerekeim, de még az unokáim is az oroszok rabszolgapiacán.(míg ő és a cinkostársai magamutogatással nézetik végig a saját gyerekei milyen szépek,okosak és gazdagok és egyre gazdagabbak...Braziliáig járhatnak szórakozásból labdakergetőzésre-egyetlen telefonnal se rövidítheti meg őket senki...a vérével is fizet a szakácsuk...de még a magyar parlamentet is leszarhatja a barátnéjuk...stb)A baltával gyilkolót szabadságos valagrenddel és szabaduló levéllel ellátó nemzetritkító hazárdjátékos tékozló fiú az én normaszocializáltságom értelmében.
Magyarul, halálra biztosította a nemzetségem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dragonfly
@magyarbakancs: Igen,de most nagyon nagy hiba úriemberként viselkedni.ennek isszuk most a levét!!!
Desischado
@Sopron46: Hűha, de jól mondtad! Ez a tömör, kemény igazság!
evacica
Mivan Orbán is ivott mikor megszólalt? Ő mondta aki iszik az ne beszéljen, ha beszél akkor ne igyon. Már megint túllőtt a célon.
Yoda69
orban megvalasztasa pedig hazaellenes es illegitim. Csalassal kerult ujra 2/3-os hatalomba.
bence
Akkor a sajátodét minek nevezzük ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.