Vízbefúlt a Kiskunlacházánál életét vesztett horgász fia is, a hat éves kisfiú holttestét is megtalálták vasárnap délelőtt – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.

A Kiskunlacháza és Dömsöd közötti övcsatornában szombaton együtt horgászott az apa és fia, majd nyomuk veszett, az ötvenegy éves férfi holttestét kora reggel, fiáét pár órával később találták meg.

Vízbe fulladt egy horgász és hatéves fia Kiskunlacházánál

Csámpai Attila korábban elmondta, hogy apát és fiát szombaton délután 6 óra körül még látták a csatornánál horgászni, később azonban eltűntek. Rendőrök és polgárőrök kezdték keresni őket, vasárnap hajnalban a ráckevei önkormányzati tűzoltók is csatlakoztak a kutatáshoz.

Miután a férfi holttestét reggel megtalálták a vízben, a kisfiú felkutatásához a fővárosi búvárszolgálat segítségét kérték – tájékoztatott a szóvivő. A gyermek holttestét a nyolc-tíz méter széles és közel három méter mély csatorna hínáros részén találták meg a búvárok, körülbelül négy méterre a helytől, ahol az apja holttestére leltek – tette hozzá Csámpai Attila.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a halálesetet közigazgatási eljárásban vizsgálja a Ráckevei Rendőrkapitányság.

Az MTI úgy tudja, hogy az apa hátán a fiával át akart úszni a túlpartra, de valami miatt ez nem sikerült, s mindketten odavesztek.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

craven
:( hihetetlen h ilyen megtörténhet! hogy lehet valaki ennyire felelőtlen hülye?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@Horizont: De kitől tudják ezt? nem értem. ott ment a szomszéd és neki mondta az apa hogy nem sokára át úszunk a fiammal? nem értem. Vagy látták amikor úsztak? és nem akarták volna ki menteni? vagy nem látták hogy fulladoznak? vagy, ? ? " ott volt az MTI???
qxy
@Horizont: Igazad lehet De ezt nem tudjuk meg, valóba mi is történt. Ha csak? ? Nem jön egy halott látó és teszi amihez ért és el tudja mondani a halál előtti perceket. De , , Na ki jelentkezik? mert nagyon sok van de mind gagyi..
pbalage
én spec qxyval értek egyet, ez volt az első gondolatom nekem is, vagy akár fordítva is lehetett úgy, hogy a gyerek esett a vízbe, de ez az átúszás sztori nekem is nagyon gázos...
Yoda69
Honnat tudja az MTI? A forrast szokas megjelolni, maskulonben kacsa az egesz.
qxy
De tényleg. Miért nem jelentkezik egy halott látó és mondaná el mi is történt? Vagy azok a halott látók azok csak " holott látók? hol itt látnak, hol ott???
Itt az alkalom kedves látók. lehet bizonyítani a tehetséget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.