Három törvényről szavaztak csak ma a Parlamentben, mégsem lehet azt mondani, hogy unalmas nap előtt állnának a képviselők. A nyári szünet előtti utolsó munkahét kezdődik ma meg, a következő, pénteki ülés előtt a legtöbb témában ma az utolsó viták lezárásáig jutnak el. Elkezdik a vitát a devizahitelesek mentéséről szóló első törvényről, és beviszik a törvényhozásba a reklámadó szigorítását is. Varga Mihály arról beszélt: az év végéig beterjesztik a devizahitelek kivezetéséről szóló jogszabályt. Itt kell mérlegelni üzleti, stabilitási szempontokat, itt jöhet szóba az állami szerepvállalás is.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Orbán a saját bukását készíti elő Lázár ilyen mértékű hatalmával. Lázár előbb-utóbb megunja a másodhegedűs szerepet, és gondolkodás nélkül félreállítja a jelenlegi főnökét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
micfild
@kkalman: hm.. és mit szólsz ahhoz a verzióhoz, hogy vitya köztelnök, jankó meg minelnök lesz? Egyelőre! Aztán még ki tudja.. 20-30-40 év nagy idő.. és jankó fiatal még.
kkalman
@micfild: A kanalammal lövöm főbe magam. :-)))
human
@kkalman: Akkor célozz pontosan, hogy gyors és fájdalommentes legyen.
human
@kkalman: Bocs. Ez nagyon fekete humor volt. Micfild viszont nem viccelt. Szerintem is Viktor köztelnök lesz, majd átalakítják elnöki rendszerré a köztársaságot. A következő lépés pedig a királyság.
micfild
@human: tényleg nem vicceltem. és pont ez az érzésem, mint Neked.
Hellcat
@micfild: Nagyon tartok attól én is, hogy az lesz amit leírtál...aztán az isten se robbantja ki őket onnan fentről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.