A tűzszünet végével kiújultak a harcok Kelet-Ukrajnában, közben a kelet-közép-európai régió mindhárom nagyobb gazdaságában intenzíven süllyedtek a feldolgozóipari beszerzési menedzser indexek. Ezek, illetve a magyar devizahiteles magyar mentőcsomag körüli nagyfokú bizonytalanság, együttesen elegendőek voltak ahhoz, hogy ma a többi régiós devizával együtt a forint is gyengüljön, így a magyar fizetőeszköz 3, illetve négyhavi mélypontra bukott a főbb devizákkal szemben. Közben a főbb nyugati tőzsdéken enyhe pluszok láthatók, de a magyar piac továbbra is szenved az OTP vezetésével.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
eltolcsi megint csinalt valamit, vagy csak Magyarorszag jobban teljesit?
Pisti271
Elkapkodták a cikket, már elhagyta a 312-őt is.
human
Mikor Havas Henrik riportot készített Orbánnal ott is szóba került a forint romlása. Orbán 350 Ft-os is elképzelhetőnek tartott. Szándékosan gyengítik a forintot.
Yoda69
@human: Ellenzekben meg azt pofazta a zsirparaszt, ha egy kormany alatt 300-as Euroi folott van az arfolyam, akkor az egyenes jelzese annak hogy az a kormany alkalmatlan a kormanyzasra.
Most meg mar 350 az iranycel? Akkor nemcsak az allamadosag fog elszallni a mennybe, hanem a hiany is megugrik, mar most is 4,2%-on van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.