A 3000 milliárdból tavaly év végére 177 millió forint maradt – írja a hvg.hu.

Benyújtotta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap pénzügyi beszámolóját a tavalyi évről a parlamentnek.

Ebbe az alapba került az a durván 3000 milliárd forintnyi vagyon, amelyet a kötelező magán-nyugdíjpénztári rendszer felszámolásakor, a pénztártagok államhoz való átterelésével 2011 tavaszán bekebelezett az állam. Az alap vagyona 2013 év végén mindössze 176,7 millió forint volt, vagyis szinte teljes egészében elfogyott – olvasható a lap cikkében.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Oszték a zaranytartalékból,no meg a valutatartalékból mennyinek vertek a valagára,aztat tudja é valaki?:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike
@mariaberta: ne őrizze adjanak mindenkinek
picike
ma két ember ugrott ki a 10.ről ki itt ha ez igy megy tovább sokan fognak ki ugrálni itten , gondolom jól volt lakva mármint valamikor
csip-csop
@Strong: majd abbòl lesz a nyugdij, amit elkoboznak ezektol a piszkos kormànytagoktòl, mikor eljon az idelye.
Törölt felhasználó
Ma egy magyar gyerek 2.2 millió forint államadóssággal születik...belefér a nyugdíj és paks vagy a tízszeres áron elfogadott közbeszerzések..:) Amikor az ember fején 2.2 hitel van, akkor foci pályát épít kertben pl nem..:) Ámokfutás, ami nagyon sokba fog kerülni. Én azt mondom most már maradjon a fidesz még 2 ciklust, egyék meg amit főzet és ne majd ellenzékből e miatt nyerjenek megint. Talán az emberek megtanulják, hogy a demokrácia, nem csak jog valamihez, de a választás felelősség is...
csip-csop
@ziziplanet: ha màr eddig nemtanultàk meg a vàlasztàs felelossègèt, akkor màr ezekutàn mindekit le@nak a vàlasztàskor ès marad minden ahogy van. bizzàl bennem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.