Önfeledten fotózták a kecskeméti fiatalok szerda délelőtt, ahogy a magasban szülinapos barátjukkal manőverezik egy pilóta.

Az 55 éves pilóta a hírek szerint elvesztette uralmát a gép felett és elsodort egy lányt. A sérültet súlyos, életveszélyes koponyasérüléssel mentőhelikopter szállította kórházba – mondta a Blikknek az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese.

A lap szerint a lányt a légi mentők azonnal mesterségesen kezdték lélegeztetni, és a szegedi Traumatológiai Klinikára vitték, ahol a család kérésére semmit sem árultak el az állapotáról.

Légi közlekedés veszélyeztetésének gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást az ügyben.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
A mi környékünkön van egy repülőtér, de ott nem engedik be a nagyérdeműt a reptérre, amikor felszállások, leszállások vannak. Egy, a hangár előtti térről szabad csak szemlélődni . A reptéren csak az irányítók, ill. azok a szakemberek lehetnek, akiknek valamilyen feladatuk van közvetlenül a fel és leszállásnál.Itt a repülés irányítója mulasztott, már ha egyáltalán volt engedélye a pilótának a felszálláshoz..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@1magyar: egyetértek! biztos vigéckedni akart a baromja!
mate03
@silber13: Arra volnék kíváncsi hogy a leszálló pálya környékén mit kerestek a lányok!?
Egy rendes reptéren,a pálya közelébe nem mehetnének!
Mangu
@silber13: Igazad van, aki ilyet tesz az kapja meg azt, amit megérdemel. Már bevarták egy hónapra, előzetesben van. Csak azt nem értem, hogy mi van a tiszafüredi lépfenés marhát vágokkal, a húst feketén értékesítők, felvásárlók, közétkeztetők esetében?
mate03
@Mangu: Semmi!Ők kerge marha kórban szenvednek! Ebből kifolyólag nem büntethetők!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.