Ki ez az Orbán és mit képzel magáról? Milyen jogon avatkozik bele a családok magánügyeibe? Szerintem minden családnak joga van eldönteni, hogy szeretne e még gyermeket! Mi az, hogy csak 40 éves kor után kötetheti le magát egy nő? Nem számít, hogy a család mit akar! Nem számít, hogy már van gyermek a családban és nem akarnak több gyermeket vállalni a kilátástalan jövőre tekintve. Nem számít, ha az embernek már arra sincs pénze, hogy gyalog hazamenjen!

Feltöltő: huszas
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Ha már Putyint cumizza, szülhet is :)))))))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
Járd ki neki még a Nobel díjat is:-))és még szentté is avatnák még életében.
coyote3
Ha már Putyint cumizza, szülhet is :)))))))))))))))))))
bretagne
Én attól is kiborultam, amikor valamelyik államtitkárasszony egy esküvőre gyerekcipőt vitt az ifjú párnak. Kifejezetten gusztustalannak tartom. Mit képzelnek? Nem ilyen gesztustól lesz több gyerek. Tessék munkahelyeket teremteni és építeni több bölcsődét, iskolát. Egyáltalán fejlesszék már az országot!!!
tivoli
@bretagne: Most mi bajod ezzel? Hosszú boldog házasságot, bő gyermekáldást szoktak kívánni a kiscipős gesztussal. :-)
Csizmás Kond
Ez amolyan prájdos duma. Orbán teljesítette a családi kötelességét. Aki nem akar szülni az ne szüljön nem kötelezi senki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.