Váradi András, az Együtt-PM jelöltje a párt szerint az Orbán-rezsim és a felcsúti Mészáros Lőrinc-féle mutyi szimbolikus figurájává vált, miután "földjeiből kisemmizték". Vasárnap jelentették be jelöltségét, hétdőre letarolták a még megmaradt földjét - állítja az Együtt, amely egy helyi oligarchát sejt az akció mögött.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Na mit mondtam ?
Máris beindult a megfélemlítés !
Mi lesz őszig ?
A házát is lefogják tarolni vele együtt ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Igazi Trebics
Egészen biztos vagyok benne, hogy az alapos és pártatlan nyomozás végére, kiderül, hogy tulajdonképpen V.A. és az Együtt közösen próbálta a gyanút a támadhatatlan, falujában nagyon szeretett emberre terelni!!
Osztán majd jól meg is ütik a bokájukat, mint a birkatrágyás ügyben is!
Fradigege
Feltűnés nélkül? Ha földem lenne így néha napján kinéznék rá. Sőt, mindennap. Szereztessen dns-mintát. Nekem ez gyanús. Dobáljon el drótszegecseket mészároslóri kocsibeállója előtt. Azzal nagyobb kárt tud okozni, mint 100 ezer.
Desischado
Ez jellemző a maffia banda módszereire! Hajrá, Váradi András!
mate03
@dr. prédikátor: Ejnye ejnye ki prédikálod a kereszt apát?
nemkati
@Fradigege: Nem biztos, hogy akinek földje van, annak csak a földje van. Nem tudom, sose volt még földem, csak 10 m2 kertem (kertünk) van. Lehet, hogy nem tud minden nap kimenni megnézni, nem szántotta-e be, nem aratta-e le valaki a vetését.

A szögekkel meg az a gond, hogy az ilyen adok-kapok versenyből nem Váradi András jönne ki jól. Arról már nem is beszélve, hogy ezzel minden jogalapja megszűnne a saját igazát elismertetni. Nem tudom, Váradi olyan-e, de vannak emberek, akik akkor sem ártanának direkt valakinek, ha az sérelmeket okozott nekik. És ez számomra egy igen pozitív tulajdonság.
kukac50
Ahol ilyen megtörténhet ott az egész parlamentben ülő nyakát le kellene kombájnozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.