A "demokratikus ellenzék" már cigányozik is, csak valaki végre szavazzon rájuk – Schiffer berágott. Az LMP társelnöke azon húzta fel magát, hogy Eörsi Mátyás egy interjúban romabűnözésről beszélt, miközben a DK őt korábban náciszimpátiával vádolta azért, mert szóba állt a jobbikosokkal.

A DK politikusa, az SZDSZ volt tagja annak apropóján beszélt erről, hogy a DK és az MSZP polgármesterjelöltje lett Miskolcon Pásztor Albert, a cigánybűnözős nyilatkozatáról elhíresült volt rendőrkapitány – írja a hvg.hu.

Schiffer András a Facebookon azt írta: 2010 óta minden cigánybűnözős kirohanás után lankadatlanul igyekezte elmagyarázni a jobbikos képviselőtársaknak, hogy ha egy közszereplő összekapcsolja egy népcsoport elnevezését a bűnözés kifejezéssel, a beszélő szándékától függetlenül megbélyegzi valamennyi honfitársunkat.

"Erre tegnap kiáll Eörsi Mátyás DK-s (ex-szadeszos) politikus és a romabűnözésről delirál valamit. Így, sunyin, romabűnözés... na, nem cigánybűnözés, hiszen az a csúnya nácikok sajtátja, ők pedig mégiscsak demokraták, vagy mik. Na most van az kedves 'demokraták', hogy elmentek a büdös ***-ba, mindahányan!"

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
Érdemes lenne azon is elgondolkodni, hogy mindig csak a cigányok esetében merül fel a népcsoport bűnözőnek titulálása...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
TASzSz
András! Mehetnek az öreg SzaDeSzo-sok oda, ahová te is gondolod!
alte trottel
@lenalena: Élelmiszerhamisítás! Az szerinted El Camino járás, aggok és kisdedek istápolása vagy egyéb idvezítő cselekedet?
alte trottel
@TASzSz: Biza menjenek hosszú tömött sorban, láncos lobogóval és csicseri pacsirtával, de siffer vezesse őket!
alte trottel
@Meine Ehre heisst Treue: Ne hülyéskedj! Hát a tuszik? Nem eléggé bűnözők, amikor a zistennek se akartak integrálódni, így szegény hutukat rákényszerítették egy radikális megoldásra! Vagy az ibók? Jorubák? Xosák? A pápuákok Irian Jaya területén, akik embert esznek és nem hajlandók felismerni az iszlám fényét? Az ausztrál abók, akik folyton lopták a birkákat és teheneket azzal a nevetséges ürüggyel, hogy azok az ő földjükön legelnek és elijesztik a kazuárokat és kengurukat? És azok az iszonyú bozgorok, akik amai napig nem hajlandók eléggé hálásnak lenni, amiért azok civilizált dákok befogadták őket és megtanították kezet mosni? Nem beszélve a tudjukkikről, akik annyira genetikusan rögzült bűnözök, hogy ott is utálják őket, ahol még vagy már egy darab sincs belőlük!
jancsik68
@Katalina62: Schiffernek nincs erkölcsi alapja birálni senkit!Ő egy büdös nagy seggnyaló,aki azt hiszi ezért a benyalásért viki bácsi vállon veregeti.Ő egy büdös nagy senki,aki az un igaz ember pózában tetszeleg,egy Fidesz kreáció.Vikike munkatársa volt,ergo,nem akar odaszarni,ahol eddig reggelizett!!
mariaberta
Schiffer? Őseid most bizonyára büszkék rád?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.