Garázdaság miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága a Demokratikus Koalíció szombati rendezvényén történtek miatt – közölte Pokrócos György rendőr főhadnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese.

A DK szombati, az Ellenelállás napja elnevezésű rendezvényén Gulyás Márton, a Krétakör Alapítvány ügyvezetője a tömegben egy táblát emelt a magasba, amelyen az állt: "Cigányozás helyett baloldali megoldásokat". A transzparenst a közelében állók kitépték a kezéből, őt pedig többször megütötték. Gulyás Márton végül a biztonsági őrök gyűrűjében hagyta el a rendezvényt. Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke Facebook-oldalán elítélte az incidenst.

Az ellenzéki párt szombat este kiadott közleményében azt írta: a DK sajnálatát fejezte ki a történtek miatt, ugyanakkor az Együtt-PM vezetőitől választ várt arra, hogy a rendezvényen tudatos provokáció történt-e. A párt szerint az aktivistái által készített fotók, valamint tanúk szerint Gulyás Márton a rendezvény előtt és alatt a téren többször egyeztetett Kalocsai Kingával, az Együtt-PM programszervezőjével.

Az Együtt-PM szombat esti közleményében visszautasította a DK provokációra vonatkozó gyanúsítását, és leszögezte, hogy a pártszövetségnek nincs köze a Demokratikus Koalíció szombat délutáni rendezvényén történtekhez.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varirmag
""Cigányozás helyett baloldali megoldásokat".
A cigány szót csak és kifejezetten akkor szabad használni ha támogatásról,ingyenszolgáltatásról,segélyről , ingyen nyaraltatásról, jogokról , alanyijogon járó juttatásról van szó !!!

Minden más esetben ( pl.kötelezettséget,lakókörnyezet rendbentartása,normális viselkedés a járműveket,iskolában,orvosirendelőben stb,stb ) szigorúan tilos :((((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varirmag
""Cigányozás helyett baloldali megoldásokat".
A cigány szót csak és kifejezetten akkor szabad használni ha támogatásról,ingyenszolgáltatásról,segélyről , ingyen nyaraltatásról, jogokról , alanyijogon járó juttatásról van szó !!!

Minden más esetben ( pl.kötelezettséget,lakókörnyezet rendbentartása,normális viselkedés a járműveket,iskolában,orvosirendelőben stb,stb ) szigorúan tilos :((((((
Manhattan
Ha egy nyílvános DK rendezvényen, ahova bárki odajöhet, több ezer ember között van egy, aki nem viselkedik megfelelően, akkor a DK szélsőséges párt? Ha az Együtt PM fizetett alkalmazottja és aktivistája akarja megzavarni egy demokratikus, " szövetséges" párt rendezvényét, ahhoz az Együtt PM- nek semmi köze?
Manhattan
Különben is, Gulyás notórius "rendzavarónak" tűnik, feltűnési viszketegségben szenved, vagy az igazság bajnokának tartja magát, hiszen más rendezvényt is sikeresen megzavart már: www.youtube.com/watch?v=M-B_zCXtznc
troppauerhumer
" Ebből az írásból megtudhatjuk, miért ne szarj a DK bulijába, hanem inkább a Kréta körben, haveri körben tedd ezt!
by Hanák Gábor

A táblácskát igyekezett a fiúcska beletolni a közvetítő kamera képébe. Más szemszögből nézve, én amikor megfordultam valamilyen gyülekezésen, mindig jött egy kupac fidesznyik valami plakáttal, vagy molinóval, vagy gágogással, szóval akárkiben kialakulhatott az a kényszerképzet, hogy aki provokál az fideszbérenc. Ehhez vegyük hozzá a savazósbácsit a kurvaanyázós nyugdíjas nénivel a Lendvayban, és mindjárt kész az a recept, hogy előbb én ütöm pofon az illetőt, mielőtt olyanokat mond, amitől a pofonból heveny agyonverés alakulna ki. Ráadásul kisebb hiba, ha ártatlanul agyonverik, mint ha bűnös és eleresztik. Ugye? Tehát tulajdonképpen megmentették a Marcit az ott álló vérnyugdíjasok a keményebb attrocitástól. Egyébként az is szerencséje a Marcinak, hogy a DK-s B-közép nem a Tesco-ból jött éppen fagyott csirkefarhátokkal felszerelve, mert akkor nyolc napon túl gyógyulna.
Egyebekben meg a demokrácia valóban azt jelentené, hogy mindenki elmondhatja a véleményét. Valóban. De ha én itthon bográcsozást rendezek, és mivel a kapu nyitva bejön valaki - mondjuk egy ismerős - és miután megbeszéltük, hogy mi lesz a kaja, belebrunyál a csülökpörköltbe, mert az lazítja a húst, nyilván pofon vegzálom hirtelen felindulásból elkövetve. Tudniillik ez nem az a hely. Itt olyan emberek jöttek össze, akik a hagyományos módon elkövetett csülökpörköltet kedvelik, és deklarálták, hogy nem bírják a reformkonyhát.
Ergo egy rendezvényen nem fikázzuk a házigazdát, mert esetleg pofon üt, és igaza lesz, mert az a rendezvény az övé, az övéinek szervezte és szeretnének békességben ellenállni együtt nyugisan.
Ha valakinek más a véleménye, nyugodtan szervezzen vitafórumot, vagy ellentüntetést.
Végezetül szeretném elmondani, mennyire utálom az olyan áldemokratákat, akik a demokráciát ordítozva zavarják meg bárkinek a bármilyét, pusztán abból a célból, hogy három napig róluk...
Manhattan
Nem kóser, hogy egy magát baloldali demokratának tartó képmutató pöcs, akinek megvannak a lehetőségei véleményének hangot adni, provokátorként meghekkeli egy baloldali demokrata párt tüntetését 15 perc hírnévért cserébe! Miért nem egy fideszes, esetleg egy jobbikos gyűlésen mutatja fel rasszistázó tábláját, ja, hogy tisztában van vele, hogy ott nem úszná meg ennyivel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.