Az Index és az Origo korábbi vezető-szerkesztője, Tóth Sára főszerkesztésével új online médiafelület indul egy amerikai üzletember, Richard Field támogatásával – írja a Cink.

Az új lap neve még nem publikus. Tóth Sára elmondta, hogy ősszel lépnek be a médiapiacra, főleg azzal a céllal, hogy független forrásokból érkező elemzéseket, riportokat közöljenek, és arra ösztökéljék a médiapartnereket, hogy ezeket az anyagokat terjesszék, továbbítsák.

A lapot az egykori LMP-mecénás Field és több más amerikai magánszemély finanszírozza, évi 250 ezer dollárt szánnak erre a célra, amit "a magyar demokráciába való befektetésnek tekintenek".

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Biztos fideSS barát lesz :)))))))))))))))
human
A fideszeseknek is el kell ismerni, hogy olyan sajtóra is szükség van, ahol nem csak az ellenzék megvádolt és soha el nem ítélt embereiről lehet olvasni. Az ország érdeke, hogy olvassunk olyan 2010 óta milliárdossá vált vállalkozókról, akik csak állami megbízásból gazdagodtak meg. Vagy miért veszik Orbánt körbe bűncselekménnyel elítélt tanácsadók. A jobb oldalnak is meg kell tisztulnia, főleg hogy 2/3-al bír.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.