Március végére az előző időszakhoz képest 654 milliárd forinttal nőtt a háztartások nettó pénzügyi vagyona, ami a teljes népességre vetítve, csecsemőtől az aggastyánig 66 200 forintos vagyonnövekedés jelent. Az első negyedév végén 25 667 milliárd forint nettó pénzügyi vagyonnal rendelkeztek a háztartások a Magyar Nemzeti Bank adatai szerint. Ez a tavaly év végi állapothoz képest 654, az egy évvel korábbihoz mérten pedig 2479 milliárddal magasabb összeg. Ez pedig azt is jelenti egyben, hogy amennyiben ezeket a számokat a 9,877 milliós magyar népességre vetítjük, akkor egy negyedév alatt 66,2, egy év alatt pedig átlagosan 251 ezer forintos vagyongyarapodást jelent csecsemőtől az aggastyánig. Utóbbi ráadásul egy kisebb csúcsnak is tekinthető, hiszen ennél nagyobb mértékben legutóbb tavaly a második negyedévben gazdagodott a lakosság egy főre vetítve.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

121 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@gyuszka: bravó...:)))) Ezt a hülyeséget...:))) Egyedül, vagy segítettek?? :)))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
@gyuszka: tegnap 22:14
Gondolom, a Ganz Mávagban voltál esztergályos, állandó éjszakai müszakban havi 40 ezer fixért...ne beszélj már ilyeneket, még hogy 200 ezer...itt azért nincs annyi hülye, mint gondolnád...
tivoli
@gyuszka: tegnap, 22:14
S mi voltál? Párttitkár vagy főbizalmi?
gödörben
Én a holdon élek, mert az én fizum egy kanyit nem emelkedett.
tivoli
@gödörben: akkor te annyit is érsz, lázár is megmondta :-(
perfekt
@volvós: :-)) az esztergályos,munkáról jut eszembe.Állítólag egy Pióker Ignácz nevezetű Dréher a Rákosi korszakban..1500%-os teljesítményt ért el munkájával!!!.Nos van aki 45--évet Ausztriában dolgozván("Neki felülről nézve, térkép e táj") tisztességgel persze--200.000.Frt-os nyugdijíat kap.Az Osztrák-Magyar közös vállalat--ennyi éves regnálása--azt sejteti-hogy elismert tevékenysége lehet--sztem világszerte.A nyugdíj járulékot a két állam--nyugdíjfizetési ,un biztosítási időszak alapján számolják ki--és az összevetés után--a magasabb pénznem-ben állapítják ,meg a kifizetés összegét.Nem mellesleg az a tény--hogy ott 14--havi juttatásban részesülnek a nyugdíjasok.!!!Az átlagnyugdíj összege pedig1096-Euró--ami 315000 ft ot jelent.Téged jól átvernek a tisztességeddel együtt-vagy Budapesten túlra még nem is utaztál.És amennyiben a rezsi csökkentés segít------???
perfekt
@perfekt: 11:51 írás nem neked szól természetesen, hanem,világjáró--@gyuszká-nak:)) bocs.:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.