Szabó György, a Jobbik fővárosi képviselője, közleményben követeli a hatékonyabb felügyeletet és a joghézagok megszüntetését, amit egy száz százalékban fővárosi tulajdonú fuvarszervező társaság létrehozásával valóstana meg.

Súlyos, elfogadhatatlan és tűrhetetlen magatartást tanúsított az a taxis, aki olyan brutális módon bántalmazott két személyt, akik a hosszú várakozás miatt megrendelésüket lemondták, hogy  kórházi ápolásra is szorultak. Az elkövetővel szemben határozott és példamutató eljárást sürgetünk, és nem azért, mert a bántalmazottak köztiszteletben álló személyek – kezdi közleményét a politikus.

Ezért a Jobbik-frakció vizsgálati lehetőséget fogalmazott meg egy száz százalékban fővárosi tulajdonú fuvarszervező társaság létrehozására, amelyet a közgyűlés támogatott. Ezen felül javasolta, hogy "A joghézag tekintetében megkerülhetetlenül fontosnak tartjuk a személyszállítási szolgáltatásra jogosító hatósági engedély gyorsított visszavonásának bevezetését és következetes alkalmazását az ehhez hasonlóan súlyos esetekben."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.