Orbán Viktor egy otrombán hazug és az ocsmányságig ronda szoborcsoportot rakatott Budapest leges-legközepére. Az arcát viszont már nem adta hozzá, inkább a hazánkban nagy hagyományokra visszatekintő sunyulást választotta. 2014 nyarán Orbán Viktor, a politikus teljesen érdektelen figura. Amit e szerepben le tudott tenni az asztalra, azt már régen letette. Meg tud győzni kellő mennyiségű magyar embert ahhoz, hogy hatalomra tudjon jutni, aztán a csúcsra jutva teljesen alkalmatlan egy ország vezetésére, az ott lakók életének jobbá tételére. Akármeddig marad hatalmon, képességei javulni biztosan nem fognak. Orbán Viktor, az ember azonban még mindig érdekes. Nem a konyhapszichológus gondolatolvasó szemszögéből, hiszen az nemcsak közéleti események esetében nevetséges, hanem gyakorlatilag mindig. De amit Orbán Viktor tesz, ahogy a mindennapokban intézi az ország dolgait, amit mond, igenis érdekfeszítő. A rendszerváltás után túl sokáig fontos pozícióban lévő valamennyi magyar...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
Jó a cikk címe! De a viktor inkább oda sza.ik az ablakunk alá, azt bekopog wc papírért :-)) Ezt úgy értem hogy elveszik a pénzünket adó formájában és elköltik sok baromságra, de azért még kéri a szavazatunkat hogy folytassa undorító politikájához!!!
senkifia68
Basszus!!! Ennyi zsugirított emberi agyat!!!
Nektek minden ilyen silány szartól orgazmusotok van?
Bazze!!! Ha csak benne van egy szóban az "ORB"- szótag nektek nyelőcső görcsötök és légszomojatok támad? Ha V és az I betű véletlenül egymás mellékerül, akkor a VIRÁG-nak bocsátnatot kell kérnie, nehogy Vi-ktor miatt őt is lehányjátok?

Arany olv.társaim!!! És különösen TOBI!!!

Hol a büdös szarban van Európában vagy bárhol a világon önállóan működő LIBERÁLIS DEMOKRÁCIA??? MELY ORSZÁG ÁLLAMFORMÁJA ÉS TÖRVÉNYEI MŰKÖDNEK KIZÁRÓLAGOSAN A LIBERÁLIS DEMOKRÁCIA ESZMÉIN?

És hol a faszban voltatok a tiltakozásotokkal amikor a MINTAPÉLÁNY EU AZ ADÓFIEZŐK PÉNZÉN PÓTOLOTA A BANKOKBÓL A BANKÁROK ÉS BRÓKEREK ÁLTAL ELÜGYESKEDETT MILLIÁRDOKAT??? LIBERÁLISAN ÉS DEMOKRATIKUSAN!!!
HOL VOLT A LIBERÁLIS DEMOKRÁCIA ESZKÖZTÁRA AMIKOR A CIPRUSI BANKVÁLSÁGOT AZ EU KEZDEMÉNYEZÉSÉRE ÚGY OLDOTTÁK MEG, HOGY A 100 eEUR FELETTI BETÉTEKET ÁLLAMOSÍTOTTÁK!!!??? Gyakorlatilag ellopták, mindenféle kárpótlás nélkül, feltőkésítették vele a tolvaj bankot!!!???

Nem az Orbánt kellene szapulnotok állandóan (bár van miért bőven) hanem a valós próblémákat!!! Vagy az nem egyezeik a liberális demokrácia elveivel???
bakegya
@pbalage: ekézik is rendesen a srácokat,de hát ők úgy vannak vele,mint én magam is:mit veszíthetünk még?
pityuka
@csip-csop: Mert ez a vidám barakk volt, most meg a hülyék barakkja.
spu00
Ha nem tudnák, hogy miért áll ott az ellenzék,ahol, akkor széles körben terjesszék Toby írását. Ha más nem , akkor az OPNI korábbi betegei örömmel vennék, hogy végre egy hozzájuk hasonló ember írása megjelenhetett valahol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok