30 napon keresztül van lehetőségük. A tét nem kicsi, hiszen a devizahitelesek által várt kártérítés nagy részét vitatják a bankok. Egy hónapjuk lesz bírósághoz fordulni.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gödörben
Az ORIGO-n valamiért nem tudok belépni, ezért itt irnám meg a véleményem. Macskin sértő és általánosító véleményét kikérem magamnak. Én nem gondolom, hogy felelötlenül vettem fel 2/3 saját önerő mellé 1/3 hitelt. Most viszont teljes csőd van és nem az én és a hasonlók hibájából, hanem a rossz gazdasági politika és a politikusok "engedékenysége" "tevékenysége" folytán. A válságról sem a kisemberek tehetnek általában, mégis ők fizetnek erőn felül, vagy vesztenek el mindent amiért nagyon is megdolgoztak. Biztos van olyan is aki tőkét növelendő vette fel a deviza hitelt, de az már 180 Ft-on vissza is fizette. A többség szerintem nem ide tartozik.
Az hogy a bankok még a válság csúcsán is milliárdos haszonnal zárnak és izgatják a kedélyeket szintén nem a kisember felelőssége. Az elb..ott rendszer és ennek következtében elb..szott működési szabályzat amivel most takaróznak a bankok a politikusok és a szakértők felelőssége. Hiába akarják a kisemberre tolni. Ha én bemegyek egy bankba kölcsönt felvenni elvárom, hogy az ott dolgozó szakmailag topon legyen és ne a csőbe vigyen, hanem megfelelő kiszolgálást kapjak. Na itt csúszik el a dolog, mert a kisember megbízik a politikusban, a bankban, a biztosítóban, az orvosban, stb és közben kiderül, hogy mind csak parazita.
A mindenki hitellel terhelten él kijelentést valósnak gondolom, de ha megfelelő fizetések lennének az európai árakhoz nagyon sokan nem lennének rászorulva a hitelre, és az adósmentésre sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.