A magyar válogatott 6-1-es vereséget szenvedett Felcsúton a portugál csapattól kedden a magyar rendezésű U19-es labdarúgó Európa-bajnokság második fordulójában, így már biztosan nem juthat be az elődöntőbe.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Valaki álljon már ki és mondja el, hogy összesen hány milliárdig éri meg pénz nyomni a fociba? Valahol legyen már egy határ amin túl azt mondjuk, hogy az adófizetők már mindent megtettek, ennyi!
De szerintem Hofinak volt igaza:
- Tudsz úszni?
- Nem.
- És ha megfizetem?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Ami nem megy, ne eröltessük !!!

Idös bácsi beöntést kap a kórházban.
Rohan a WC-re, de az foglalt
- Engedjen be , mert besz@rok !!!
Mire bentröl egy erölködös hang:
- Deeeee jóóóóóóó magááááánk !!!
prime777
Ha vállalja a felelősséget akkor mondjon le!Ennyi.A nagy felelősség vállalása annyiban állt ,hogy elmondta "vállalom a felelősséget"Ez semmi.
Itthon ez jó pár embernek egy biztos és nagyon jó megélhetési forma.Edzők,játékosok.Kb. ez a magyar foci.Meg kell érteni amit ők nagyon jól tudnak (akik ezért a pénzt felveszik),hogy soha ,de soha nem lesz a magyar foci világszintű.Semmilyen szintű nem lesz már.100 év múlva sem!És a gyalázat az ,hogy stadionépítés meg felújítás folyik több milliárdért.
Dr. Felipe
U-19 EB

Felcsút Pancsoló aréna 3500? néző. (valóságban csak 1500 néző)

Magyarország - Portugália 1:6

Hát ennyi.
human
@prime777: Dehogynem lehetne jó focink. Csak talán jobban a focira kellene koncentrálni a játékosoknak, edzőknek, csapatkapitányoknak mint másra. Az edzőknek látniuk kellene, hogy a hozzáállással, csapatjátékkal, reflekszel vagy mivel van a baj. De ha arra sem képes, hogy a rossz teljesítmény okát lássák, hát akkor meg mi a francot keres ott és veszi fel a nem kis fizetést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.