Havasi Bertalan a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkára a hírek szerint fizikailag is inzultálta a Magyar Nemzet munkatársát Tusványoson. Ez derül ki a lap hétfői cikkéből.

"A miniszterelnök körül riasztóan megnőtt a meglehetősen szervilis, ám a világ felé buta agresszivitást mutató emberek száma. Ennek a típusnak a jellemző példája a miniszterelnök sajtósa, aki fizikailag is inzultálta kollégánkat, miközben az lenne a dolga, hogy segítse a munkájukat végző újságírók tevékenységét. Mi a magunk részéről jeleznénk: a bunkóság, az agresszivitás, de még a lihegő szervilizmus sem tartozik a polgári, keresztény, konzervatív erények közé" – írja a lap.

Emlékezetes, Havasi Bertalannak többször is meggyűlt már a baja a sajtóval, de eddig leginkább a hvg.hu fázott rá a viselkedésére.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Orbán államának gazdasága összeomlóban van, a Fideszes pilótajátéknak vége. Az államadósság újabb hitelekből, de főként a költségvetésből már nem finanszírozható – vagy az uniós korlátot lépi át Orbán, vagy nem tudja fizetni az államadósság terheit (csőd).
Az Unió (nagyon helyesen) most tart be: megállt és tartósan állni fog az uniós pénzek folyósítása - amikor a legnagyobb szükség lenne a pénzre. Az orosz kölcsön – már ha jön, ami közel sem biztos – ebben az évben már nem ér Magyarországra (6 hónappal korábban kellett volna lehívni). Putyin ugyan megpróbálhatja Orbánt Európa ellen kijátszani, de hát Magyarország az EU-nak még csak 3 százaléka sincs, szóval Orbán nem egy igazi ütőkártya, legfeljebb egy tök alsó.
Orbán a sarokba szorított, ezer sebből vérző állat, amelyik végső kétségbeesésében támadni próbál. De már olyan gyenge, hogy csak ugatni tud.
Elérkezett Orbán megbuktatásának ideje.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
bercike kölök már rég megérett a kilövésre !!!
Öregpubi
@Manhattan: pontos, tárgyszerű, összeszedett.
volvós
Havasibercike !!! Ha a sajtó miatt a fönököd 2 lábbal pi...nrúg., jobb ha aznap veszed a batyut és elhúzol keletre, valahova Azerbajdzsánba, politika szóvivönek, mert itt
a NÈP, aki elé álltál a tömegben, megnyúz !!!
Desischado
@Manhattan: A próféta szljon belőled! De valahogy szerintem is sokasodnak a jelek. Egyre több a zűr hazugovics és a bandája körül, szóval talán van egy pici reménység, hogy nem töltik ki a ciklust! Adná az ég!

Ez a havasi meg a szinonímája az orbánt körülvevő dologtalan, embertelen, és bunkó heréknek!
nezelodo
Ez a tahófalvi csak arra jó, hogy a lényegről elterelje a figyelmet. Miközben a köz ezen csámcsog, az ország jövőjét határozza meg Orbán, ha már a választási kampányokban elfelejtett beszélni róla.
Azért a munka központba állításával én is egyetértek, ha az nem rabszolga munka éhbérért, amivel a lehetséges befektetők előtt rendre dicsekszik Orbán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.