Felettesüknek akart kedvezni két rendőr, mégis ők jártak pórul. Még 2011-ben járőrözés közben nyilvános vizelésen kapták rajta a kapitányság egyik osztályvezetőjének a fiát, majd felettesük megjelenése után megpróbálták az ügyet eltusolni. Nem sokkal később azonban hivatalos eljárásban történt bántalmazással gyanúsították meg őket. Három év után mondta ki ártatlanságukat a bíróság. Mivel az elsőfokú ítélet ennek ellenkezőjeként tartalmazta, az eljárás harmadfokon folytatódik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
El kellett volna meszelni a hülyegyereket! Aztán anyuci mosdassa ahogy akarja!
X-ray
Könnyű azt mondani. A rendőr mindig azt csinálja, amit a felettese mond neki. Még ha törvénytelen, akkor is!
lópicigáspár
@X-ray: Mivel belesétáltam egy hasonló esetbe én is, tapasztalatból mondom. Az eset után jöhetett nekem puncsolni az atya isten is. A válaszom egy volt: írja le és megteszem!
nezelodo
Hát nem csináltak ennek a történetnek a közreadásával nagy kedvet a fiataloknak, hogy tolongjanak a rendőrségen a felvételükre várva!
nyanya001
Tanulság ?
Nem érdemes a főnök seggét nyalni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.