Németh Szilárd, az Országgyűlés rezsicsökkentésért felelős munkacsoportjának fideszes vezetője szerint Székely Tamás a baloldal álszakszervezeti vezetője, amiért az a rezsicsökkentést okolja a szolgáltatóknál tapasztalható elbocsátásokért.

Németh Szilárd arra reagált így, hogy Székely Tamás, a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének (VDSZ) elnöke előzőleg sajtótájékoztatóján bírálta a rezsicsökkentést.

Egyértelmű, hogy a szakszervezeti elnököt a baloldal bízta meg azzal, időről időre a kormány intézkedéseit támadja – írta a kormánypárti politikus –, holott a feladata a munkavállalók érdekvédelme lenne a munkáltatókkal szemben. A rezsicsökkentés miatt sokan és sokféleképpen aggódtak már az elmúlt hónapokban, mindig alaptalanul – fogalmazott. "A mi célunk az, hogy Európában nálunk legyen a legolcsóbb az energia" – tette hozzá.

A Fidesz "az emberek oldalán áll és elkötelezett a családok terheinek enyhítésében, ezért kitartunk a rezsicsökkentés politikája mellett, a hazai fogyasztókat pedig a jövőben is megvédjük a szolgáltatók túlhatalmával szemben" – írta Németh Szilárd.

Székely Tamás a szerdai budapesti sajtótájékoztatóján a rezsicsökkentést okolta a közműszolgáltatóknál tapasztalt elbocsátások miatt, azt mondta, hogy a munkáltatók a rezsiharc áldozatai. Példaként hozta, hogy az Égáz-Dégáz például 111 dolgozójától válik meg. A VDSZ elnöke úgy fogalmazott, hogy a kormányzati kommunikáció a szolgáltatók ellen hangolja a közvéleményt, ennek következményeként romlott a lakosság fizetési fegyelme is.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Na megint megszólalt a fityeszes ogre! A mi célunk az, hogy Európában nálunk legyen a legolcsóbb az energia", mert a bérek is a legalacsonyabbak! "a hazai fogyasztókat pedig a jövőben is megvédjük a szolgáltatók túlhatalmával szemben" – írta Németh Szilárd". A kurmány és viktorka túlhatalmával és esztelen ámokfutásával szemben ki védi meg az embereket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.