Eddig sem voltak Orbán Viktor rajongói, de a tusványosi beszéd miatt most a szerkesztőség egységesen követeli az uniós fellépést. Ilyen még nem volt. Ennyire keményen még sosem ütötte a világ legbefolyásosabb újságja, a New York Times a magyar kormányt. Napok óta jelennek meg cikkek Orbán Viktor beszédéről, amiben temeti Magyarországon a liberális demokráciát, és Putyin Oroszországát jelöli meg követendő példaként. A Vox azt írta, hogy “Gyakran vádolták azzal Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy aláássa a liberális demokráciát Magyarországon. Július 26-án Romániában tartott beszédében hivatalosan is bejelentette, hogy ez a célja.” A Washington Post azt, hogy Orbán bevezette a Putyinizmust Magyarországon Ehhez képest ma a New York Times szerkesztőségi cikkben ír a magyar miniszterelnökről. Nagyon keményen. “Orbán azt hiszi, hogy semmi sem kockáztat. Az Európai Bizottság elnökének keményen kell válaszolnia. Kezdheti azzal, hogy kevesebb eu pénzt ad Magyarországnak,...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
@zsizsike: Képzeld el,tudják hol van,és nagyon sajnálom,hogy nekik van igazuk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@tivoli: "Bevált manipulálási eszköz: a következmények szférájában keresni és megtalálni az okokat. Így sikkad és ködösítődik el mindennemű politikai felelősség."
Mészöly Miklós
JAJMÁR
A hozzászólásokat olvasva nem véletlenül tartunk ott, ahol tartunk. Hát legyen... - amúgy sem tehetek semmit - aztán majd a nem tetsző következményekben megint lehet okokat és bűnbakokat keresgélni.
tivoli
@JAJMÁR: ma, 13:59
Egy politikus ezért kapja a fizetését, hogy keressen és találjon is magyarázatot minden jó és rossz döntésre.
JAJMÁR
@tivoli: 13:59 Azért sokat használna a világnak, ha a döntés előtt mérlegelnének, szakértőket is bevonva. Igen, ők ezért fizetést kapnak, vagyis ellenértéket. Tőlünk... :)))
Fenntartom ezért a jogot magamnak, hogy kételkedjem a magyarázataikban, - amelyekkel nyilván engem akarnak megnyugtatni, sőt befolyásolni - és felállítsam a saját magyarázatomat..
(Amíg még megtehetem.)
tivoli
@JAJMÁR: Pont így gondolom én is, de attól a tények még tények maradnak. Ők magyaráznak, mi meg hisszük, vagy se.
Hiszékeny emberek meg mindig vannak, ettől élnek ők vidáman. Mondhatnak bármekkora hihetetlenséget, mindig akadnak akik vérre menően megvédik őket. Hát akkor miért ne csinálnák?
JAJMÁR
@tivoli: 15:03 Egyetértek, ez lenne a dolgok normális folyása. Mégis úgy érzem, hogy Mo.-n túlságos érzelmi és/vagy gazdasági függés is van, ez nem "csak" hiszékenység.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.