Úgy fest, a vendéglátóipar továbbra is stabil bevételi forrásként számol a vendégek átverésével – legalábbis ez derül ki olvasóink történeteiből. A vendéglősök előszeretettel számláznak többet és mást, mint amit a vendég fogyasztott, de nem riadnak vissza a termékek silányításától, vagy feltűnő mennyiségi csonkításától sem. A hozzá nem értés, a vendégekkel való, időnként vállalhatatlan kommunikáció így a főszezoni hajszában pedig már-már mindennapos.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nincs ezen semmi meglepo. A balatoni bufesek csak azt csinaljak kicsiben, amit orban es a fideSS nagyban. Kilopjak a vasarlok szemet, mint ahogy orbanek kiraboljak Magyarorszagot.
Csizmás Kond
A csodaszerekkel táplált állatok húsa mind ilyen.
soljanka
Nem új jelenség. Mindig is így volt.
Balaton mellett nőttem fel. A mai napig imádom, amikor megpillantom a Akarattyánál a lankákat, majd a vizet. Imádom az illatát, imádom nézni az "arany-hidat", "az ezüst-hidat"

Jövő héten megyünk nyaralni. A Fertő-tó ausztriai felére...
lópicigáspár
Akkor lenne csoda, ha duplájára dagadna! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.