Az államigazgatásban dolgozó informátorunk szerint készült egy olyan tanulmány, amely a „magas” nyugdíjak csökkentését javasolja. A Gépnarancs informátora saját maga is olvasta az iratot. A javaslat elfogadása esetében a nyugdíjak 100 ezer forint feletti részét 20 százalékkal csökkentenék. Tehát például, ha valakinek „pofátlanul magas”, mondjuk 130 ezer forintos nyugdíja van, havi hatezer forintot bukna.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
@Pisti271: @JAJMÁR: A gátlástalanságuk határtalan, nem lennék olyan biztos abban, hogy várnak októberig.

@1magyar: Elmentek otthonról!? Tehát az a véleményed, ha egy nyugdíjas aktív korában megszakadt a munkában és most kap 130 ezer nyugdíjat mert ennek megfelelő járulékot fizetett, akkor most meg kell sarcolni, mert a mocskos kizsákmányolók a gyári kuliért 70 ezret adnak? És mivel lesz evvel jobb a gyári melósnak!? Légy nyugodt, semmivel! Nem az ő fizetésük nőnének, hanem a dicső politikusaink zsebébe vándorolna! :-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
@m.macskosz: ...és a végkielégítés összegére:))
X-ray
@lópicigáspár: Ezt írod: "napi tízmilliókkal járultam az államkasszához..." Érdekes. Családunkban volt katonatiszt és rendőr magas beosztásokkal. Mégsem járultak napi több millió forinttal az államkasszához.
És tudod, nekem is vannak szüleim, akik látástól-mikulásig dolgoztak, mert muszáj volt. Nem voltak párttagok, de amikor vasárnap is be kellett menni ingyen dolgozni, amikor olyan társadalmi munkákat végeztek, amiért nem kaptak semmit, akkor sem lehetett zúgolódni. És amikor a mamánk nyugdíja most a 90 ezer forintot sem éri el, de 3600 forinttal ment el nyugdíjba közel 30 évvel ezelőtt és amikor a katonatiszt nagybátyám 40 ezer forinttal ment - nem korkedvezménnyel - nyugdíjba, akkor el tudod képzelni, hogy a több mint 10-szeres nyugdíj mennyit emelkedett az évek folyamán? Tudod te azt, hogy hány nyugdíjas él havi pár tízezer forintból, ami az ötvenezer forintot sem éri el? És ezek az emberek dolgoztak, mint az állat a termelőszövetkezetekben, az építőiparban, az egészségügyben, a gyárakban. Gondolkodj el ezeken is!
kamazuka
130 ezres nyugdíj nem pofátlanság.Szerintem!Az már annál inkább,ha 230 ezres a nyugdíj mellette dolgozik kiszorítva a piacról a valóban dolgozni vágyót!
mate03
@Levendula: Neked elárulom!'16-éves voltam!A kor egy állapot,nem előny de nem is hátrány.Kívánom neked is hogy érd meg ezt a kort,olyan szellemi állapotban mint én érzem magam!
Levendula
@mate03: Ezt gondolom egy nyolcvan-valahány éves valaki írta olyan szellemi állapotban, mint ahogy érzed magad:

propeller.hu/itthon/2893146-video-na-de-mit-jelent

"mate03
@esmeraldana: Meg az a jó kurva édesanyád! Válasz erre Tetszik Jelentem március 24., 09:21"
lópicigáspár
@X-ray: Azt mondtad ismersz! Ezek szerint mégsem! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.