Gyurcsány Ferenc híveinek megdöbbentően őszinte vallomásai kedvencükről.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Azért szavaznék Gyurcsányra, mert demokrata, mert Mo. nem a Balkán országokhoz tartozik. A mi jövőnk és a helyünk Nyugat. Ostobaság és felelőtlenség ezt nem észrevenni, és nem tudni. A gyerekeink jövője a tét, azoké, akik még nem fordulnak a politika felé, mert a többsége a saját egzisztenciájának megteremtésével van elfoglalva. Sokan sajnos külföldön. Nos, én nem szeretném az interneten nézegetni az unokáimat.
Gyurcsányt többször és többek el akarták taposni, de ehelyett megerősödött, és itt van, akár tetszik, akár nem.
Talán az egyetlen politikus, amelyik azt mondta: "hibáztam", de ennek a hibának a kijavításán dolgozik. Ehhez az első lépés a felismerés, amely a mai hatalom embereitől olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SpamKontroll
@vidi500: Egyetértek veled abban, hogy ezek a szocik nem valódi szocik, hanem gazdag vállalkozók, akiket már a szoci szüleik arra neveltek, hogy a politikában megtalálhatják anyagi számításaikat. Sőt, nem csak hogy megtalálhatják, hanem konkrétan alájuk tették a menő üzleti lehetőségeket.

Számomra teljesen érthetetlen, hogy Gyurcsánynak van még hitele bármekkora csoport előtt.. Talán még most is csak azért tud egy kis pártot összeverbuválni, mert állandóan nyilatkozik... Ha nem nyilatkozna meg véleményezne állandóan, úgy elfelejtenék 3 hónap alatt, mint a sicc...

Én még a szoci érzelmű embereket is meg tudom érteni, hogy balolodali pártra akarnak szavazni, de legalább választanák Mesterházyt... Még azt is jobban meg tudom érteni, mint ezt az "üljön fel a gázsütőre" Gyurcsányt... Hát még artikulálni sem tud rendesen... Ez egy bukott miniszterelnök... Mit akarnak még tőle? Vele? Miért nincs neki annyi önkritikája, hogy elhúzzon... Meg nekem egyszerűen egy kabaréba illik az egész "kiválunk, beolvadunk, most egyetértek Mesterházyval, most nem értek" Számomra teljesen felfoghatatlan, hogy egy alig támogatott valaki (már) és állandóan szónokolni akar... A saját párttársai fúrták ki az MSZP-ből és a kormányból is annak idején..

Mind a kettő, Bajnai és Gyurcsány is pontosan olyan érdekemberek, akik ha jónak látják anyagilag, akkor visszajönnek a politikába, ha nem akkor inkább a saját vállalkozásaikat csinálják. Nekem ez is undorító. Bajnai is: évekre elmegy pénzt keresni, aztán amerikai támogatással visszajön, amikor éppen kényelmes... Akkor legyen itt a mindennapokban és úgy dumáljon, hogy közben állja a sarat minden nap. Amúgy ő még legalább jó szakember...
esmeraldana
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

--Kitiltva.
mate03
@esmeraldana: Meg az a jó kurva édesanyád!
Chaty43
@esmeraldana: végtelenül PRIMITV véleményed téged minősít. Hogy szabad tisztességes legnagyobb többségében munkában megfáradt, nyugdíjas emberekről ilyen véleményt írni!
soljanka
@esmeraldana: hány éves vagy te észlény?
Sajnálom anyádat, apádat.
geo
Orbán az igazság, Orbán a vigasz.
Orbán a felejtés, Orbán a tavasz.
Illatos a nedve, mint kies mező,
És a mának nem megengedő

Orbán az igazság, Orbán a vigasz.
Orbán a felejtés, Orbán a tavasz.
Orbán él az élet, benne messze téved,
Minden bánatunk. Rajta, hát! Igyunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.