A tanár az orvosnál tudta meg, hogy állami munkáltatója február óta nem jelentette be és nem is fizet. Az orvosnál derült ki, hogy február óta nem fizeti a társadalombiztosítási járulékot egy tanár után állami munkáltatója, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK). Az óraadó tanár tavaly kötött 2014. júliusig szóló munkaszerződést a KLIK-kel, az összes állami alkalmazásban álló pedagógus munkáltatójával.

Forrás: atv.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Állami cég !
Ha ezt egy vállalkozó tette volna, már elvitte volna a NAV !
Bravó, ez Orbánia !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Nem kellett ehhez a KLIK, már azt megelőzően is megesett. hogy a fitymaszos önkormányzat alkalmazottjaként elfelejtették befizetni a tanerő után a járulékokat. Sose, vagy legfeljebb a nyugdíjazásakor tudta volna meg az érintett tanár, ha nem tagja a családi BT-nek mellékállásban, ahol megfizette a kirótt járulékot, mégis megvonták a "házibolt" jövedéki engedélyét a járulékfizetés elmaradása miatt. A könyvelője elvonult alázatosan a kegyúr NAV-hoz, vitte a befizetési bizonylatokat, ahol pofán röhögték, hogy a munkáltatója nem fizeti a járulékokat utána, ezért a szankció. mert még ezt is megtehetik a fijjuk! Még jó hogy nem adták el az iskolát a Josip Tothnak, vagy a Kaya Ybrahimnak, hogy megússzák a közterhek kifizetését, mint a kezdetekkor az eladott fideszes MAHIR cégek után, persze büntetlenül.
Pálinkafőző Rézüst
@nezelodo: eladták ezek még az országunkat is! Lásd Paks II. mutyit! A devlája vinné el ezt a valamit mán, de gyorsan...
1magyar
@Pálinkafőző Rézüst: Úgy tűnik eddig minden kormány az országgal üzletelt, ezért van ott az államadósság ahol van.
Vadlaci
Remélem, a KLIK ellen felszámolási eljárást kezdeményez a klikk. Rákosi et. azt mondta, hogy határ a csillagos ég. Ő fejlődésre gondolt. Most a pofátlanságnak nincs is határa.
Pálinkafőző Rézüst
Mintha a NAV nevű gittegylet nem nagyon igyekezne vizsgálódni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.