Nagy Kriszta Tereskova, aki 6,5 millió forintot keresett Orbán Viktorról készített portréival, ihletetten nyilatkozott modelljéről a Hír Tv-ben – írta a hvg.hu.

A művésztől azt kérdezte a műsorvezető, hogy milyen a viszonya a miniszterelnökkel. Erre Nagy Kriszta nem szívesen válaszolt, mert mint mondta, az már politikai állásfoglalás volna a részéről, ami Magyarországon veszélyes üzem. Az biztos, hogy mire a Godot Galéria-beli kiállításnak vége szakadt, megszerette Orbán Viktort.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát ilyen műsort a hír-tv n kívül máshol nem nagyon lehet előadni. A hír-tv stúdiójának közepére is szarhatott volna, belakkozzák és azt hiszik szarvasgomba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
@tivoli: Amit írtál.az mind Te vagy. Gratulálok jóember!
alte trottel
Kriszta"illatosapinám"cicus pedig nyelvizmatikus.
sentinel216
Elmehet a baloldali ellenzék - a hülye tüntetéseikkel, szónokaikkal, dopmennel, lefejezett hungarocell köpcös diktátor szobrostul - a vékony jégre! Olyan elegánsan, penge ésszel kigúnyolni, leégetni senki nem tudta az egybites fideSS bandát - köztük a cár feleségét -, mint ez a lány. Ráadásul megvágta a hülyéket jó pár millára! Köszönjük Kriszta! Az, hogy a lökött hírtévések még riportot is készítettek vele, ahol véleményt mondhatott a király szárnyas szobráról, az már csak hab a tortán! Akinek van füle, szeme és agya hozzá, megértette a mondanivalóját. Kívánom, hogy minél több fideszbarom "tisztaszobájában" ott lógjon a vezír ágycihára kasírozott pofázmánya és a művésznő zsebe egyre csak dagadjon a pénzüktől!
alte trottel
Májdír Szentimentális akármennyi!
Te még sose hallottad Tereskova "illatosapinám" Krisztát _BESZÉLNI_ semleges, hétköznapi témákról, kutyaközönséges ám IQ 60 fölötti emberekkel?
Tipikusan az a kétixes, akinek teljességgel fölösleges az agykéreg, mert kizárólag a limbikus rendszerével és a petefészkével gondolkodik!
Dr. Felipe
Jaj csak le ne égjen ennek a művésznőnek is a háza és megsemmisülnének a felbecsülhetetlen értékű vicctor portrék.
Nagy veszteség érné a magyar kulturális életet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.