Nagy Kriszta Tereskova, aki 6,5 millió forintot keresett Orbán Viktorról készített portréival, ihletetten nyilatkozott modelljéről a Hír Tv-ben – írta a hvg.hu.

A művésztől azt kérdezte a műsorvezető, hogy milyen a viszonya a miniszterelnökkel. Erre Nagy Kriszta nem szívesen válaszolt, mert mint mondta, az már politikai állásfoglalás volna a részéről, ami Magyarországon veszélyes üzem. Az biztos, hogy mire a Godot Galéria-beli kiállításnak vége szakadt, megszerette Orbán Viktort.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát ilyen műsort a hír-tv n kívül máshol nem nagyon lehet előadni. A hír-tv stúdiójának közepére is szarhatott volna, belakkozzák és azt hiszik szarvasgomba.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Tereskova Neked meg a dalod szerint " Illatos a p...ád ", de
csak azért meg percenként fujod be légfrissitövel meg deo-val.
De ahogy odasz@rtál a Parlament mellé, azt is lefesthetnéd,
fidesz körökben még hozna egy kicsit a pénztárba...Büdös k...
kihuzta az OV a nagyon nehéz anyagi helyzetéböl... Mi ez, ha nem
megélhetési..hugyos-sz@ros 3,14 cha ???
Cicamama55
Egy új társadalmi réteg van kialakulóban...
Dr. Felipe
Hát ilyen műsort a hír-tv n kívül máshol nem nagyon lehet előadni. A hír-tv stúdiójának közepére is szarhatott volna, belakkozzák és azt hiszik szarvasgomba.
joopapa
Én már régóta tudom hogy ez a nő nem normális, de ez már mindennek a teteje! "Olyan változást hozott az életembe, hogy úgy érzem, leszállt a szárnyaival és oltalmazott, kihúzott egy nagyon nehéz anyagi helyzetből" – fogalmazott a művész." Ez a luvnya keresett egy csomó lóvét a viktorka képeivel, és most istenként tekint rá!
Cicamama55
Nekem is készen van már a bokszzsák szabásmintája...
lópicigáspár
Ismét egy új jelentését tanultam meg a "karizmatikus" szónak! :-)
csip-csop
thereskova megszolalt! viki karizmus figura" nemjòl tudja,nincs rendesen felvilàgositva, azt nemèrtem, hogy hogy lehet hogy ezek a sok hulye kulfoldi nem olvassa a nyugati lapokat, hogy megvàltozna a vèlemènyuk errol a szerencsètlen beteg emberrol. (sz@) figura a mi vikink.
csip-csop
terheskova, foglalkozzon a sajàt orszàguk problèmàjàval.
volvós
@nyanya001: ma 18:07
A képhez: Mosni kell azt, nem vakarni !!!
Vasárnapiiskolás
@nyanya001: 17:43 Eszméletlenül tényleg elviselhető lenne:)
Nil
Az egy dolog hogy az ocsmány képeivel jól keresett és megoldódtak az anyagi gondjai (a sok eszement megvette) de ettől ov nem lesz karizmatikus - marad a bolond miniszterelnökünk - nem több nem kevesebb
tivoli
Hogy ezekben a szuperhölgyekben, akik mindennél és mindenkinél különbek saját énképük szerint, hogy fér ennyi mocsok? Szégyellem magam helyettük is.
Van egyáltalán valaki az országban, akit ne tudnának pillanatok alatt a földbe döngölni?
Szvetlana
@Cicamama55: 17.54 És ahhoz mit szólnál, hogy újfajta kapcsolat van kialakulóban?
Fradigege
Ez a nő homlok egyenes ellentéte a kdnp és ov erkölcseivel. Kakil, pináz,... Tényleg szült már járulék befizetőt vagy csak itt hízeleg és pucsit?
Cicamama55
@Szvetlana: Miniszterelnökünkkel? Milyen baloldali beállítású szakmáról beszélnek ezek?!
Manhattan
A kedves hölgy éppen "guggol" a parlament tövében..2006-ban. index.hu/kultur/klassz/xtszar1020/ Ez meg egy remekmű tőle :P www.youtube.com/watch?v=QZC1VZPBybo
csip-csop
@volvós: te ugy megnevetettèl, hogy megint konnyezik a szemem
Mangu
Ő látta eszméletlenül, de mi csak eszméleténél élvezzük áldásos tevékenységét, ami nem mondható karizmatikusnak.
kamazuka
Hiába, a király kegyeltjei között találjuk meg a talp és seggnyalókat egyaránt!
A tűz közelében nem az étel illata az amit érzünk,hanem az égett hús szaga./egy kannibál emlékirataiból/
bakegya
@Cicamama55: Tereskova valagrendet -mármint a viktornak-az illatos pihe mellé!
Hát eszméletlen-mocsokprofizmus...
Desischado
Hát ez biztosan ékes példája a talpnyalásnak! Csak az a gond, hogy egy normális/becsületes ember hányingert kap tőle! Ez a luvnya testvérek között is gyomorforgatóan undorító!
levarosbukta
@Horizont: Nyihahahaha! Szó szerint nyerítettem!
kkalman
Viktorunk szárnyra kaphatna, és elhúzhatna, mint a vadludak. Ezt a luvnyát is vihetné magával.
Yoda69
Ennyi penzert mi mast is mondhatna? Ez a tehetsegtelen hosszunyelvu is jol megel az adofizetok penzebol orbanon keresztul.
nezelodo
Ne ítéljünk elhamarkodottan! Lehet, hogy ez a Tereskova csak egy firnyákos udvari bolond, aki csúfot űz a kétharmad imádatának tárgyából!
Cicamama55
@Horizont: @bakegya: Ezektől én határozottan elhatárolódok, dühít ez a fajta mocskolódás...
silber13
Hát eléggé szürreális a kép! El is tudom képzelni ezt a csúti vízipacit, méretes szárnyacskákkal repkedve, amint ezt a szellemi toprongyot ippeg megmenti és kihúzza a fekáliából!
Hellcat
Szerintem meg csak kihasználta a sok agymosott fanatista fidesznyiket és keresett hamar egy kis pénzt.
csikknorisz
Mit kell meglepődni? Volt már, hogy egy cikkből rákattintottam Orbán fészbukjára, ez még gyenge is az ottani szektahívőkhöz képest. Inkább az a gáz, hogy ez a fajta fanatikus rajongást egy politikus iránt még természetesnek is vélik. Mint ahogy a tinilányok imádják az éppen aktuális popsztárt, mint ahogy a hívők imádnak egy idolt, úgy rajonganak feltétel nélkül egy politikusért. Nooormális? Gondolkodni itt már senki se fog, csak az "i love akárki" fog dönteni?
karma1
@tivoli: Ha egy picit figyelnel, kiszurnad, hogy pl. volvos, vasarnapiiskolas, nil, silber13, domdodom FIUK!!! De erdekes modon az O "en kepuk" is messze magasabbra ertekelodik sajat maguk altal, mint a Parlamentet lekakalo "no" en kepe...

Nana, hogy felhordulunk azon, hogy ez a bige csinalt par specialis fotomontazst , a' la' Andy Warhol, ezzel pillanatok alatt 6 es felmilliot keresett, es amint a bankszamlaja gyarapodott, ezzel parhuzamosan szerelembe esett a karizmatikus egyeniseggel, mint orangyallal...

Ha ugyanezeket a montazsokat csinalta volna meg H. Kovacs Janos vasontorol, akkor meg az olajfestekre meg a vaszonra valot sem kereste volna meg... Igaz, H. Kovacsrol nem tudott volna a kiralyi sajtoban sem omlengeni, a vedoszarnyait emlegetni,...

Kossuth dijat neki, mint Akoskanak, pataky ufo attilanak, meg a tobbi felresikerult, tehetsegtelen "muvesznek" akik viszont s@ggnyalasban vilagklasszisok...
tivoli
@karma1: ma, 13:05
Az általad felsoroltak szerintem bizony nők, még ha férfiakat megszégyenítő hangerővel rendelkeznek is. Egy férfi legfeljebb a kocsmába használja ezeket a szavakat, nem pedig nagy nyilvánosban, pláne leírva.
Egy szarosszájú cigányasszony képes bárkit bármikor lehordani a sárga földig, csakhogy azt higgyék, ő aztán igen, őneki van véleménye mindenről és azt meg is mondja. Egy férfi ellenben csak akkor, ha valami felbosszantja.
karma1
@tivoli: Maradjunk annyiban, hogy a fent emlitettek bizony nagyon is fijjuk, de te azt hiszel, amit akarsz, ez a te jogod.

Azt viszont nem tudom, hogy hogy jon ide a te - allitolag ferfi szajabol- ez a gyonyoru koruliras, hogy "szarosszaju ciganyasszony ", raadasul ezt olyan szovegkornyezetben mondva, mintha mi, nok lennenk ezek a fehercseledek, ...

Tudod mit? Szegyelld magad, mert ilyet feltetelezel a blogtarsakrol...
tivoli
@karma1: ma, 14:22
Nyugodtan vedd csak magadra is, mert tényleg olyanok vagytok sokszor, mint a szaros szájú cigányasszonyok. Önérzet az van, de az nem jut eszetekbe, hogy akit kórusban aláztok, annak is van, sőt valamivel többet is ér, többett tett le az asztalra, mint ti rosszindulatú, mindenen csomót kereső szégyentelenül ide irogató csürhenépség.
Itt kérek BOCSÁNATOT minden olyan kommemtelőtől, akikkel lehet tárgyilagosan, normálisan eszmét cserélni, minden szélsőséges, uszító és trágárkodó felhang nélkül.
tivoli
@Horizont: ma, 15:27
Már látom, tőled nem kell bocsánatot kérnem. :-)
tivoli
@Horizont: Én tudom, kit sértegessek. De te tudod kiket szoktál?
Mindenki megvédése Orbáni szófordulat, ne akarj már az ő képére hasonlítani! :-)
csa-csa
feláll a szőr a hátamon ettől a közönséges libától
karma1
@tivoli: Tudod, en munkaskeruletben nottem fel, EMBEREK kozott, ugyhogy nekem nem jutott volna ilyen gyonyoru szovirag, mint "szarosszaju ciganyasszony" meg "csurhe", de te valoszinuleg ilyen kulturkornyezetben nottel fol...

Ha pedig ugy erzed, hogy tudod, kit sertegetsz, amikor engem meg a tobbi artatlan blogolot emlegeted a fent emlitett jelzokkel, akkor viszont kikerem magamnak es a tarsaimnak a neveben a sertegeteseidet, es ha lehet, matol fogva kimelj meg a hozzank cimzett barmilyen magasroptu hozzaszolasodtol, ha csak erre vagy kepes...

Ugye, felfogtad, amire kertelek? NEM KELL VALASZOLNOD, nagyon jol elleszek nelkuled...
Vadlaci
@Cicamama55: Ne tessék ötleteket adni, hogy mit kapjon a "művésznő", mert a 2/3-ad - persze miniszterelnöki utasításra - törvénybe foglalja.
tivoli
Való igaz, semmi keresnivalóm köztetek. Bocsánat, hogy próbáltam némi jó modort kicsiholni belőletek, nagyságos ártatlan blogoló hölgyeim.
Egy tanácsot azért megfogadhattok: Ha tiszteletet vártok magatok iránt, ahhoz tiszteletre méltónak kellene lennetek.
karma1
@tivoli: Egyenlore te neveztel bennunket " szarosszaju ciganyasszonyok"-nak, en az eletben nem mondtam rad semmifele pejorativ jelzot ugyanugy, mint mas blogtarsamra. Teged is tiszteletben tartottalak eddig, de tovabb nem erdekel a tema. Veled befejeztem a kommunikaciot, ha majd tetszik valamelyik beirasod, lajkolom, mint eddig is, de parttalan vitaidhoz keress mast.
tivoli
@karma1: tegnap, 14:47
"Egy szarosszájú cigányasszony képes bárkit bármikor lehordani a sárga földig" tegnap, 14:14
" mert tényleg olyanok vagytok sokszor, mint a szaros szájú cigányasszonyok" tegnap, 14:47
Nem neveztem meg külön senkit, csak költői hasonlat volt. Ha magatokra vettétek, akkor valamit nagyon eltaláltam.
Talán értően kellene olvasnotok, ami nagyon nehezen megy arra felé, bebizonyosodott már nem egyszer. Kommentjeitek is csupa negatív dolgokat sugallnak. Nem a rosszindulat szólt belőlem, és nem is haragszom rátok, csupán erre próbáltam rámutatni.
karma1
@tivoli: igen, viszont 14.22-ben kifejezetten bennunket ocsaroltal ezzel a gyonyoru jelzovel... Csak eppen csusztatsz, mint a fonokod, mert erdekes modon a fenti idezeted csak a 14.47-es es 14.14-es idezeteket raktad be...

Pont annyira nem vallalod a felelosseget , mint a vezired
mariaberta
@tivoli: Hát ami az irományodat illeti, helyes a meghatározás: Csürhe népséghez tartozol!!
tivoli
@karma1: ma, 10:58
Van más idéznivaló is butuskám.
tivoli
@mariaberta: ma, 13:05
Te is találva érzed magad, jóasszony?
mariaberta
@tivoli: Amit írtál.az mind Te vagy. Gratulálok jóember!
alte trottel
Kriszta"illatosapinám"cicus pedig nyelvizmatikus.
sentinel216
Elmehet a baloldali ellenzék - a hülye tüntetéseikkel, szónokaikkal, dopmennel, lefejezett hungarocell köpcös diktátor szobrostul - a vékony jégre! Olyan elegánsan, penge ésszel kigúnyolni, leégetni senki nem tudta az egybites fideSS bandát - köztük a cár feleségét -, mint ez a lány. Ráadásul megvágta a hülyéket jó pár millára! Köszönjük Kriszta! Az, hogy a lökött hírtévések még riportot is készítettek vele, ahol véleményt mondhatott a király szárnyas szobráról, az már csak hab a tortán! Akinek van füle, szeme és agya hozzá, megértette a mondanivalóját. Kívánom, hogy minél több fideszbarom "tisztaszobájában" ott lógjon a vezír ágycihára kasírozott pofázmánya és a művésznő zsebe egyre csak dagadjon a pénzüktől!
alte trottel
Májdír Szentimentális akármennyi!
Te még sose hallottad Tereskova "illatosapinám" Krisztát _BESZÉLNI_ semleges, hétköznapi témákról, kutyaközönséges ám IQ 60 fölötti emberekkel?
Tipikusan az a kétixes, akinek teljességgel fölösleges az agykéreg, mert kizárólag a limbikus rendszerével és a petefészkével gondolkodik!
Dr. Felipe
Jaj csak le ne égjen ennek a művésznőnek is a háza és megsemmisülnének a felbecsülhetetlen értékű vicctor portrék.
Nagy veszteség érné a magyar kulturális életet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.