A bírósági tárgyalás holnap kezdődik Panama városban, nyilván Horthy Andrea távollétében. A magyar hatóságok – szokásukhoz híven – semmit nem lépnek az ügyben. Értesüléseink szerint a közép-amerikai állam hatóságainak elegendő bizonyíték áll rendelkezésre ahhoz, hogy az ügyben akár szabadságvesztéssel járó büntetést is kiszabjanak Welsz Tamás "szellemi örököse", a Welsz ügy károsultjai által csak „fekete özvegyként” emlegetett Horthy Andrea ellen.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
A főügyész úr talán tud valamit,ha már heted hét országra szól ez a bűnlajstrom...ügy ez ,vagy ez sem ügy???-tisztelje már meg a magyarokat a tények igazságának nyilvánosságra hozatalával.
tivoli
Titkos nyomozás folyik ismert személyekkel kapcsolatban. Lehet, hogy titkosítva is lesz, mielőtt még több ismert név elő nem kerül. Vagy elsüllyesztik véglegesen.
Amire nagy esély van, mert ami eddig kiszivárgott, az világméretű gazdasági csalásra és panamára utal.
Még hogy kis ország Magyarország?
human
Ha nem a fidesz lenne a hugyó, akkor már Welsz Tamás takarítónőjének adóbevallása is le lett volna hozva a magyar nemzet oldalain.
human
"Birtokunkba került több olyan Welsz Tamásnál megtalált dokumentum is, amely a Solyom Airways egyik egykori tulajdonosának megzsarolásáról szól."
Hát ez a Solyom Airways is nagyon pénzmosoda szakú ügylet volt. Hány órát is repültek a gépei? 0?
tivoli
@human: Nemcsak a fidesz. Független gazdasági "szakemberek" innen is, onnan is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.