nagyon nem mindegy, hogy valakinek a viccein, tréfáin nevetnek, nem egyszer az előadóval együtt, vagy valakinek a ténykedésén nevetnek a háta mögött. Az egyik a nevettetés művészete, míg a másik a kinevetés szégyene. Ami a most az MTV1 nem is annyira nevetséges, mint szánalmas szolgai görcsölésének is kijár.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@nyanya001: Az. De kiváncsi leszek a MUOSZ nyilatkozatára is...
karma1
@GeoCravker: Tudod, ha a MUOSZ tagja pl. bayerzsoti is, akkor en inkabb nem,... Mit tudhat egy ujsagiroszovetseg erre mentsegkent felhozni? SEMMIT ! A magyarazatuk olyan pillekonnyu, hogy 3 eves gyerek se szopna be,...
kkalman
Annyira szánalmasak, hogy már a szánalomra se méltók.
GeoCravker
@karma1: A MUOSZ-nak sokan egyfajta hagyományörzésből a tagjai. A baj nem az, hogy ki a tagja, hanem az, hogy kiktől, miktől nem határolódik el, mint szervezet.
Bayertől el. Vagy pl. ahogy az antifasiszta tüntin nem voltak ott, ahogy a diáktüntiken súlyos etikai vétséget elkövető rádiósra nem reagáltak, stb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.