Hétfőn valószínűleg úgy dönt a Mol, hogy néhány forinttal csökkenti a benzin árát, de középtávon, az olajárak emelkedése miatt, inkább drágulás várható. A nyersolaj ára azt követően indult emelkedésnek, hogy Barack Obama amerikai elnök engedélyezte az USA hadseregének a korlátozott légi csapások végrehajtását Irakban.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
„Történelmi magasságokba szökött a benzin ára. Ezzel kapcsolatban Szijjártó Péter csütörtöki sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: Gyurcsány Ferenc és kormánya versenyt hirdetett a benzin és az euró között, melyet végül a benzin nyert meg azzal, hogy elérte a lélektani határt, azaz a 300 forintot. Révész Máriusz szerint a forint gyengülése a kormány felelőtlen és populista gazdaságpolitikájára és Gyurcsány Ferenc meggondolatlan nyilatkozataira vezethető vissza."

fidesz.hu, 2006. június 29., 11:18

A benzin ára egyébként 2012. április elején érte el eddigi csúcsát, - Orbán Viktor Fidesz miniszterelnöksége alatt, - akkor egy liter átlagosan 451 forintba került, tehát másfélszeresébe, mint Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége idején! A gázolaj literje 2012. január közepén volt a legdrágább, átlagosan 449 forint...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.