Oroszországot győzték le az isztambuli elődöntőben Horkai György tanítványai. Spanyolország lesz az ellenfél a vasárnapi döntőben. Nem játszottunk igazán jól. Kicsit idegesen kezdtünk, nem jöttek be a lövések, de aztán helyreállt a rend. Hatalmas küzdelem volt, nagy csata, rengeteg kontrával – mind a két oldalra. Ebből a nagy küzdelemből mi jöttünk ki jobban, mert a fiúk fantasztikusan küzdöttek. Lehetett látni, milyen jó kis társaság, nagyon egyben voltak, egymásért játszottak. Vogel Soma pedig fantasztikus volt a kapuban, remélem, hogy hosszú távon folytatja a vízilabdában és akkor sok örömet fog szerezni mindenkinek.

Forrás: vs.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Erről tudnak a menetelő birkák valamit? Vagy csak a stadion mutyi van az üres fejetekben, eftássak?? Kéretik a cikket elolvasni, eftássak! A büffögés előtt...Enthernyo, és tsai... Látjátok, van itt még élet, hiába akarjátok kiirtani...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.