Az FTC stadion avatásának körülményei jól tükrözik hazánk állapotát. Teljesen feleslegesen elvert tízmilliárdok. A közpénzek átváltása magántőkévé. Kormánypropaganda. Cenzúra. Az Európai Baloldal közleménye:

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"A közpénzeken fenntartott hadsereg feladata ugyanis hazánk állampolgárainak védelme.."- Igen gondoljuk mi hogy az a feladata. Itt már minden Orbán elmebeteg ötleteinek , akaratának van alárendelve.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gazdag dezső
Én nagyon,de nagyon szomorú vagyok azért ami itt az országban megy!Mondhatnám TRAGÉDIA !!Az országnak.Nagyobb hangsúlyt fektet a kormány a futballra mint az emberek megélhetésére,egészségére!Hallatlan igazságtalanságok !!!Élet ellenes gazdasági cselekedetek.Lepusztuló orvosi ellátás,munkanélküliség,elvándorlások,kihalás veszélye...!!Éljenek meg az emberek,mert meglehet élni havi 47 ezerből !!!???Addig pedig sokan ,ehhez a kis országhoz képest nagyon sokan pedig havi 2-3-4millióból élnek alig munkával.A legborzasztóbb az hogy értéktelen semmittevésből,hozzá nem értők .szakbarbárok is magas beosztásokban!!!Mint tudjuk már nem volnánk 10 millióan az országban,de ebből 1.5 millióan már kimentek pont a munkaképes,dolgozni akaró,legtöbben magasan képzett emberek.Ki maradt itt??Könnyű megmondani !! A nyugdíjasok ,kevesen akik már nem akarják a családjukat elhagyni ,a betegek rokkantak,kisgyermeket nevelőknek is csak egy része...és akik soha sem akartak dolgozni csak az állampolgári jogaikkal élni!!!Lakást kapni,segélyt kapni,egyenjogúságot kapni úgy hogy nekik legyen a legtöbb joguk !! Így nagyon -nagyon nehéz lesz itt megélni ebben az országban.Nyugdíjas kint havi fél műszak szolid munkával többet keres mint idehaza egy szuper jó szakember !! Hogyan van ez ??Ott 4 szer,5 ször annyian élnek mint nálunk,és kevesebb az ingyenélő mint nálunk/Vitéz Dávid ,meg ilyenek /Képviselők ,miniszterek,államtitkárok stb.A legfontosabb persze az hogy amiért nálunk havi 2-3-4 milliós jövedelmet fizetnek embereknek,azt ott a nálunk elvégzett munkáért sehol sem díjaznák,és egyhamar munkanélküliek lennének.Nincsen értékes munka a bér mögött!! Egy képviselő aki egész évben nem tudott felszólalni,vagy értelmes dogot produkálni,segíteni az ország dolgaiban,és mégis felveszi a sok pénzt??Ezért nagy a baj nálunk !Óriási a szakadék emberek közt,és nem a tudáson a produktív munkától függ a kereset.!!Senki ne gondolja,hogy ez sokáig tud így lenni!!!Egyszer csak megunják majd az emberek ,és...
tivoli
Míg egy stadion felépül, nagyon sok ember dolgozik rajta, FIZETÉSÉRT! A beépített anyagok is sok ember munkája. A stadion átadása is emberek munkája. A stadion fenntartása, működtetése, alkalmazottak százainak ad megélhetést. A stadion bevételt is hoz majd a konyhára, sportesemények bérleti és belépődíjaiból, reklámokból, stb.
Egy stadion nem 4 évig rendel.
mate03
@tivoli: Igen!Ha van klub igazolványod,vagy MLSZ-igazolványod,ha levették a tenyér nyomatodat és ha még pénzed is van meccs jegyre,Akkor néhány órás várakozással, már be is jutsz a szép stadionba!Köszönöm de ebből nem kérek!
gazdag dezső
Az a baj kedves tivoli hogy azok az emberek sem kapták meg mind rendesen a pénzeket,és sokan csak éhbért kaptak,míg egy néhány ember pedig múlti milliomos lesz az ilyen munkákból.Én tudom ,mert benne vagyok,voltam 50 évet,és ebből az utóbbi 15-20 év egy gyalázat !!Maffiák kezében az ilyen nagy munkák.És a töredékét kapják az emberek meg munkabérként a bekerülési költségből.Jó példa éppen itt van az előző hírben Több mint 4.5 milliós munkáért 600 ezret kapott a kivitelező...???Pontosabban meg lehetett annyiért csináln i a munkát,de valaki több mint 7x annyit kapott érte.!!Gondolom olyan akinek még nincs is alkalmazotta ,csak kapcsolatai!! Így gazdagodnak sokan,és persze az ilyeneknek nagyon jó ez így!!!
köhögő bolha
Az FTC új stadionja 14 hónap alatt 14,735 milliárd forint állami pénzből készült el. Mikor ébred már fel a az orránál fogva vezetett narancsos sereg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.