Hosszasan taglalta a RTL Klub híradója a Fradi-stadion tegnapi, észak-koreai hangulatúra tervezett, ám végül füttyögésbe torkollott avatását.

A riport alaposan körüljárta Kubatov Gábor és Orbán Viktor beszédét, több tévécsatorna anyagát is megmutatva bizonygatták, hogy valóban történt fütty.

Elhangzott az is, hogy az RTL Klubot helyhirányra hivatkozva nem engedték be a szeánszra, pedig jól láthatóan maradt még szabad hely, és arról is szó esett, hogy a kormány Youtube-csatornájára ma már cenzúrázva került fel a beszéd, vagyis az elégedetlenkedők nem, csak a végén lelkesen tapsolók hallhatók rajta.

83 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@szandokan: Nem akarlak minősíteni de téged meg királyi TV-k nézése !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@m.macskosz: Méltatlan, de igaz. Mindenki ne akarjon már EU -s béreket azért.
m.macskosz
@szandokan: Érdekes dolgok vannak ám ma Magyarországon! Én nem várok EU-s jövedelmet, mert rosszkor voltam rossz helyen, de annyit igenis elvárnék, hogy a szolgálati időm és az annak alapján befizetett járulékom után megkapjam a létminimum összegét.
De az én esetem még hagyján. Tudod, ugye, hogy a rokkant nyugdíjakat is átminősítették, az alanyokat felülvizsgálták, a jövedelem kiszámításánál meg az utolsó 5-10év járulékbefizetése a mérvadó. Ezért aztán az a rokkant, aki ugye már 10 éve nem dolgozik, (ergo járulékot nem fizetehetett), mivel nem nagyon tud, ötven évesen gerincsérvvel, kap 35 év ledolgozott munkaviszonnyal a háta mögött 29.000,-Ft, azaz Huszonkilencezer00/011 HUF-ot!
Ezzel szemben van 152 db államtitkárunk/h.államtitkárunk, akik már ledolgoztak 5-10 évet, beleszámítva az egyetemi padsorokban elvigéckedett 5-öt, 6-ot is, mindent összeszámolva kapnak havi nettó 6-800 ezret.
Nagyon nincs ez így jól, kedves entero!
Mobil123
@szandokan: Ez most "kimerítő " válasz volt részedről .
szandokan
@Mobil123: Néha megerőltetem magam én is...:-)
Mobil123
@szandokan: Hát ezért kár volt koptatni a klaviatúrát:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.