Pornóval fogadta honlapján a látogatókat Zsigó Róbert fideszes képviselő, agrárállamtitkár – írta a Blikk.

Zsigót azonnal megkérdezték, hogy tudja-e mi fogadja a látogatókat az oldalán, de fogalma sem volt.

"Zsigó Róbert úr ezúton köszöni a Blikknek, hogy a mai napon illetéktelenek által feltört személyes honlapjának hibáit jelezték felénk. Államtitkár úr a bejelentésüket követően azonnal töröltette az említett honlapot" – üzente a titkárságán keresztül a politikus.

Egy szakértő szerint már 2013 tavasza óta felnőtt tartalom lehetett a politikus oldalán, amivel láthatóan nem foglalkoznak. Egy biztonsági rés lehetett a zsigorobert.hu-n, vélhetően nem frissítették a programokat, így könnyen áldozatul eshetett a támadásnak.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Biztos egy "GAY" oldalra :))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
minimum 2013 tavasz óta rá se nézett...hát nem tudom miféle oldal lehetett de ha volt rajt olyasmi, hogy "üzenőfal" akkor az ennyit is ért :D Zsigó leszarja ha üzen neki a birkasereg...
Toby
Ez a súlyosan mély-hülye Zsigó - szóvivőként - annyira "magyar emberezett", hogy majdnem maga alá rosált, a választás után elfelejtette ezt a két szót !
Ezek ilyenek !
Desischado
@mate03: Jó ötlet! Én támogatnám! Talán lecsuknák!
szandokan
@Desischado: És akkor meglenne az érettségid is, ha lecsukatnál valakit koholt vádak alapján, ráadásul csalással fűszerezve? Te mennél börtönbe, és ezzel a felfogással meg is érdemelnéd.
Yoda69
@szandokan: Simont nem koholt vadak alapjan csuktak le? Ennyi erovel rogant is lecsukhattak volna, de o ellene az ugyeszseg meg sem kezdte az eljarasrt. Vajon miert?
Nagyon narancs szemuveggel nezed a vilagot oreg.
szandokan
@Yoda69: Egy Fidesz párti milyen színű legyen, öreg? :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.