Noha továbbra is tagadja Bojár Iván András, egykori fővárosi SZDSZ-es képviselő, hogy szexuálisan bántalmazta volna saját, öt év körüli kislányát, a gyermek jogi képviselője útján pótmagánvádas pert indított apja ellen. Emellett több szakpszichológus is értesítette a hatóságokat, hogy a gyermek zaklatás áldozata lett – jelentette az Atv.hu, megjegyezve, zajlik egy gyermekelhelyezési per is.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
Nagyon remélem, hogy a BRFK "tevékenységét" is kivizsgálják ebben a megrázó ügyben.
gödörben
@kutyamadar írta :Néróka, olvasgasd tovább a cikket: 5 szakvéleményből 4 megerősíti, plusz pótmagánvádas eljárás is indult, a rendőrségi adatszivárgás miatt.

És ami miatt az egésznek bizony az újságban a helye: az, hogy egy (volt) képviselő milyen családi életet él, az bizonyos mértékig a közre tartozik.

A vád, ha megalapozott a bíróságra tartozik és nem a közre a gyerek sorsa miatt. Persze aki nem gondol a gyereke jövőjére, csak a saját mának élő életét nézi, annak mindegy, hogy mi történik pár év múlva a kislányával. Itt az anyára is gondolok, mert a gyerek elhelyeze szempontjából nem mindegy mit húznak a férj rovására.
Gusztustalan a gyereket felhasználni azért, hogy én jól éljek belőle. És ezért minden eszközt felhasználhatok. Hol élnek az EMBEREK??? Mert hogy nem ebben az elkorcsosult világban az biztos.
Sede
@gödörben: jó nagy hülyeségeket írsz. az ügy lényege, hogy az "apuka" a befolyásos kapcsolatrendszere révén mindent blokkoltat, és ellehetetleníteni igyekszik az anyát.
gondolkozz és tájékozódj (olvass korábban már megjelent cikkeket) már egy kicsit, mielőtt írkálsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.