Nem a gyorsaságot, hanem a körültekintést tartották szem előtt, ezért közölték csak később a Magyar Televízió Robin Williams halálhírét. Egy sztár öngyilkossága szakértők szerint könnyen öngyilkossági hullámot indíthat el ugyanis – írták az MTVA kedd délutáni közleményében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Mindjárt elsírom magam, hogy a MTVA/koszszolgálati ilyen figyelmes, empatikus.
Talán ezért nem mutogatnak túl sok képet a nélkülözőkről, a visszaminősített rokkant nyugdíjasokról, a regisztrációból kihullott munkanélküliekről, azokról, akiknek már
hónapok óta nem akadt még közmunka sem. Gondolom, aggódnak, hogy fácánlézer,
simlicska, mééészaros kedvet kap és cserél velük. Micsoda mocskos kifogás!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
gondolom vagy három értekezlet volt, hogy most mi a fenét mondjanak, de én nem tudom, mit kellett ennyit gondolkodni rajta, nem volt Kossuth-díja, aztán kész.
karma1
Hadd hagyja el ajkaimat egy nem egeszen janyos jokivansag: Menjenek a jo k@rva anyjukba (pedig az anyazas a legtiltottabb dolog a vilagon a gyilkossag utan!!!), akik ERRE a nyilvanvalo baromsagra hivatkozva tagadtak meg a hiradast!!!

Szoval az Oscar dij az smafu, egy nepszeru sztar eletmuve az bakfitty, mert aggodo egeszsegugyunk "ongyilkossag-hullamtol" tart!!!

A jo edes felmenojuket, azt!
Ki az a baromarcu, akinek a torkan ezt a vilagraszolo okorseget le akarjak nyomni?
Ki hiszi ezt el?

Egyaltalan: EMBEREK ulnek a magyar mediaban, a magyar vezetesben? Vannak ezeknek szeretteik? Ha meghal valakijuk, egyaltalan eszreveszik a hianyat? Gyaszoljak?

Ezeknek semmi se szent, de remelem, nem olyan sokara megismerik a szocialis temetes osszes gyonyoret, kezdve a mosdatastol a sirasasig...
karma1
Azert szivesen befizetek arra a latvanyra, amikor a kiralyi tv-ben ulo veglenyeknek hirtelen (itt kb. 30 ora alatt) ki kell talalni valami magyarazatot arra, hogy valamit miert hallgattak el, illetve b@sztak el...

Latszik, hogy mar gyengulnek, mert 2 ekkora baromsagot, amit a ket szineszorias halalaval kapcsolatban talaltak ki, ezt a homokozoba egy haromeves retardalt kisgyerek is kitalalna
kkalman
Nincs Kossuth díj, nincs hír. Csak körül(jobbra)tekintő magatartás. A magyar média legalját sikerült egybe gyűjteni a köztévében.
m.macskosz
@csikknorisz: az "átkos" rendszer "szabad" sajtójának egyik sajátossága volt, hogy virágnyelven közölték, ha valaki gyógyíthatatlan beteg volt, balesetben hunyt el vagy öngyilkos lett.
Egyébként bármennyire is kedvelt volt Robin Williams, kétlem, hogy ma Magyarországon bárkinek is eszébe jutna emiatt öngyilkosságot elkövetni. Valami nagyon nagy baj van a MTVA háza táján, a vízfej egy hülye, a talpnyalók meg hajlandóak a pár millás fizetésért hülyék lenni.
Yoda69
Ez a "szakerto" honnan szopta ezt a badarsagot? Aki ongyilok akar lenni, az igy is ugy is, elobb utobb eleri celjat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.