Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter az Economxnak adott interjújában kiemelte, hogy akik azt hitték, eljött az örök béke kora, azok az ukrajnai háború miatt ma már szintén a hadsereg megerősítésének szükségességéről beszélnek. Május 10-én rendezik meg a Bálnában a Hungarian Defence Industry Summit hadiipari konferenciát, amelyen a Magyarországon jelen levő hadiipari cégek árulnak el részleteket a magyarországi hadiipar kilátásairól. Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter is kiemelte lapunknak adott interjújában a nemzetközi együttműködés szerepét a magyar védelmi ipar gyártókapacitásának működésében.

Forrás: economx.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Cherchez la femme, ou son mari

ezek valóban összeillő pár, legalább is ami a mondókáik bornírtságát illeti

Május 10-én rendezik meg a Bálnában a Hungarian Defence Industry Summit hadiipari konferenciát, amely kapcsán Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter nyilatkozott.
Aminek során számos baromságot hordott össze, de szerintem a lehengerlő csúcs: „2016 óta a hadiipar a magyar gazdaság dinamikusan erősödő szektora, mondhatni, a motorjának újabb hengere.”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.