Már a kormány Youtube csatornájára felkerült videóból is kimaradt, hogy a szurkolok fütyültek, mikor a miniszterelnök a pódiumhoz lépett. Orbán Viktor Facebook oldalán viszont nem csak szimplán elferdítik az eseményeket, ott konkrétan az ellenkezőjét vágták össze annak, ami történt. Nem tudni, hogy hányan lehetnek, akik kizárólag a miniszterelnök Facebook oldaláról tájékozódnak a magyar közélettel kapcsolatban, de nekik valószínűleg könnyű nagy meglepetéseket okozni. Például tuti nem hinnék el, hogy Orbán Viktort kifütyülték a Fradi-stadion átadásán, mert ők arról láttak egy videót, hogy a miniszterelnököt (és beszédét) nem csak, hogy csak simán megtapsolják, de őrjöngve megugrálják a szurkolók. Itt tudják megnézni, hogy mi történt a párhuzamos valóságban:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Ez már szánalmas, erre már mit lehet mondani!!! Ez az ország tényleg abszurdisztán!!!
csikknorisz
Ez azt jelenti, hogy vérprofi mémgyártókat is alkalmaznak Orbán fészbuk-csapatánál.
Fradigege
Akik kint voltak, azok életükben most voltak először és utoljára Fradi meccsen. Fizetett statiszták voltak családostul. A ruszkiknál kis katonákkal tömik meg a lelátókat. Fütyülés volt, aztán hogy azt elnyomják beletapsoltatták a statisztákat. Jó trükk pénzé'. Köcsögök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.