A kormánypárt és a szaktárca is hasonlóan érvel, az MSZP szerint a miniszterelnök lebukott. Az E. ON gázüzletág visszavásárlása nemzetstratégiai érdek, a magyar emberek szociális és energiabiztonságát szolgálja...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Ezt ép eszű ember nem próbálja megmagyarázni!
600 milliárd forintot az adófizetők zsebéből ellopni pofátlanság!
coni
Jókor mondják. Soha nem volt ekkora a bizonytalanság, a gáztárolók nincsenek feltöltve, az ukránok és az oroszok fenyegetőznek, az Unióban mindenkivel összevesztünk, a lakásszigeteléseket leállították.
kukac50
Ezt ép eszű ember nem próbálja megmagyarázni!
600 milliárd forintot az adófizetők zsebéből ellopni pofátlanság!
pbalage
ja, előre tudtam, mit fog mondani a fidesz:
"Szemben a bukott baloldali kispártokkal, amelyek mindent, ami csak mozgatható volt, kiárusítottak, a Fidesz-kormány a nemzeti vagyon védelméért és visszaszerzéséért dolgozik"

Én meg azon dolgozok, hogy egy fillért se kapjatok tőlem, mert egy részét elteszitek magatoknak, a másik részét meg hozzá nem értő balf@szok kezébe nyomjátok, akit majd később likvidáltok, és azt mondjátok, hogy "Hát ő volt az, aki rosszul kezelte a lóvét!"

Még a Cosa Nostra is halált hirdetne az ilyen gyökerekre, de ez már nem az olasz maffia, hanem az orosz.
joopapa
Na a fityesz fijjug ismét tesztelték a zemberek ingerküszöbét! És most is megeszik a zemberek hogy erről is a "mocskosbukotbaloldal" tehet, és az ellátásbiztonság meg a nemzetbiztonsági érdek! De eszem faxom megáll milyen ellátás biztonság mikor nincsenek tele azok a rohadt tárolok!
Vasárnapiiskolás
Politikai döntésekért senki nem vonható felelősségre.Na ezt kell megszüntetni,és karácsonyra megtelnek a lámpavasak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.