Karácsony Gergely, a baloldal közös zuglói polgármesterjelöltje szerint a kerületnek azért kell végleg lezárnia "a fideszes Papcsák-korszakot", mert az a városrész legrosszabb időszaka volt.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
" Várnai László, a CivilZugló Egyesület elnöke lépett a politikusokhoz, és egy kerületi térképet próbált meg átadni nekik, arra hivatkozva, hogy Karácsony Gergely és Tóth Csaba sem a kerületben, hanem Budán él."

Várnai népszerűsége sokat csökkent amióta kiderült felesége feljelentette bántalmazásért, mint kiderült nem minden alap nélkül. De mivel Karácsonyék úriemberek, nem adták át neki az erről szóló bizonyítékokat...mert ők valóban le szeretnék váltani a Fideszt, nem csak úgy tesznek...ezért támogatják Várnait (nem érdemli meg).
bencemacska
Csak az a baj, hogy Várnai nem csak egy képviselői helyet akar, hanem polgármester jelöltséget.
Minden tiszteletem az övé, de azért polgármester?!?!?! Csöbörből vödörbe?
Kamcsatka
Azért a zuglóiaknak is sikerült bizonyítaniuk ezzel a baktalórántházi stricivel hogy mindig van lejjebb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.